Een lak, zelfs als deze voorzien is van een goede waxlaag, heeft het soms zwaar te verduren. Daarom is het soms raadzaam om regelmatig, bijvoorbeeld na een wasbeurt, je lak en/of je reeds aanwezige waxlaag een boost te geven door een spraywax te gebruiken. In dit blog lees je over de verschillende varianten die Meguiar`s voor je heeft.

Het gebruik van een Meguiar’s spraywax is een eenvoudige manier om glans en bescherming te krijgen. Eenvoudig opspuiten en daarna met een microfiber uitwrijven!!

Je kunt kiezen uit twee varianten van een Meguiar’s spraywax: Gold Class Quik Wax of Ultimate Quik Wax. De beschermingsduur van een spraywax is ongeveer 4-5 weken. Een spraywax kan gebruikt worden als hoofdbescherming maar komt het beste tot zijn recht als aanvulling op een ” vaste” waxlaag, welke je om de 3 a 4 maanden aanbrengt. Gebruik je eens per maand een spraywax dan versterk je de reeds aanwezige waxlaag!  Zo blijft je bescherming optimaal en voeg je daarnaast ook glans toe. Hou je auto, motor of ander voertuig in showstaat!

Een nieuw revolutionair product om snel en eenvoudig bescherming aan te brengen is Meguiar`s Hybrid Ceramic Wax. Hybrid Ceramic Wax is geen coating, maar het bevat SiO2 gecombineerd met synthetische polymeren waardoor een hybride ontstaat tussen een Synthetische Wax en een Keramische Coating. Het eindresultaat is een hybride wax die de volgende eigenschappen heeft: extreme waterbeading, zeer duurzame bescherming en een lak die langer schoon blijft. Met Hybrid Ceramic Wax is het slechts een kwestie van opspuiten, afspoelen en afdrogen en je hebt een duurzame bescherming van de lak.  In dit blog lees je hoe je Hybrid Ceramic Wax aanbrengt.

Hieronder nog even een overzicht van de Meguiar`s spraywaxen:

  • G7716EU Gold Class Quik Wax – Snel een diepe donkere glans
  • G17516EU Ultimate Quik Wax – Een snelle waxbeurt met optimaal resultaat
  • G190526EU Hybrid Ceramic Wax – Opspuiten, afspoelen, drogen en waxbescherming

Meguiar`s spraywaxen zijn verkrijgbaar via onze verkooppunten of via de Meguiar`s webshop