Met de Car Care Essentials Kit haal je alles in huis om jouw auto in topconditie te houden!

Deze kit is een musthave voor iedereen die de auto in showstaat wil krijgen en houden. In de kit zit een shampoo die intensief reinigt en waxbascherming toevoegd, een spraywax om snel en eenvoudig een wekenlange bescherming aan te brengen en een glasreiniger voor heldere en streeploze resulaten op ramen. Daarnaast zit de Meguiar`s Supreme Shine Microfibre in deze kit; de ideale microvezel doek om een show car resultaat te behalen op lak, glas en kunststof.

 

ULTIMATE WASH & WAX

Deze shampoo laat een diepe glans achter en voegt extra waxbescherming toe tijdens het wassen. Ultimate Wash&Wax is onze meest complete shampoo met carnauba en synthetische polymeren en zorgt voor een diepe glans alsof de auto net in de wax is gezet. Tijdens het wassen van de auto wordt vuil verwijderd én blijft er daadwerkelijk een waxlaag achter. Deze shampoo voegt dus extra bescherming toe aan de lak, tijdens het wassen! Tips en tricks over het autowassen vindt je in dit blog

ULTIMATE QUIK WAX

Hoogglans finish en een langdurige bescherming. Ultimate Quik Wax kan overal gebruikt worden, ook in de volle zon! De formule slaat niet wit uit en is veilig te gebruiken op alle typen lak, ook op blanke en metalic lak. Dankzij Meguiar’s Hydrophobic Polymer Technology geniet je van een wekenlange bescherming.

PERFECT CLARITY GLASS CLEANER

Zorgt voor streeploze resultaten op alle soorten ramen. Verwijdert insectenresten, boomsappen, wegvuil, nicotineaanslag en vogelpoep eenvoudig en snel. Veilig in gebruik op alle ramen, inclusief getinte ramen.

SUPREME SHINE MICROFIBRE (SINGLE)

Deze ongelooflijk zachte microvezeldoek geeft verbazingwekkende resultaten. De dikke, dubbelzijdige microvezelharen absorberen driemaal zoveel als traditionele katoenen doeken. De structuur is zo ontworpen dat productresten zonder veel moeite verwijderd kunnen worden. Machine wasbaar.

Waar te koop?

Deze kit is verkrijgbaar bij onze verkooppunten Meguiar`s heeft een breed netwerk van verkooppunten door het hele land. Je kunt ook in onze webshop  terecht voor de Car Care Essentials Kit. Benieuwd welke mooie producten Meguiar’s nog meer in petto voor je heeft? Kijk dan hier!