Reflect Your Passion

Carwrap Care met Meguiar`s!

Hoe houd je een gewrapte auto schoon?

Op deze pagina leggen we uit hoe je met Meguiar’s je gewrapte auto in topconditie houdt! Ook geschikt voor matte oppervlakken!

Wassen:
Door te wassen met de juiste middelen en (was) accessoires houdt je jouw carwrap in topconditie.  Dit doe je door het oppervlak te wassen met bijvoorbeeld Ultimate Wash & Wax Shampoo in combinate met de Meguiar’s Wash Mitt. Drogen na je wasbeurt kun je met een synthetische droogdoek zoals de Duo Twist Drying Towel of de Water Magnet.  Het is aan te raden de wrap regelmatig (om de twee weken) met bovenstaande middelen te reinigen. Zo voorkom je aanhechting van vervuiling of het intrekken van vuil in de wrap.

Beschermen: (Hybrid Ceramic Wax)
De carwrap kan, nadat deze goed opgedroogd of droog gemaakt is, behandeld worden met Hybrid Ceramic Liquid Wax. Deze Wax zorgt een langdurige bescherming, rijvuil zal zich minder gemakkelijk hechten aan de wrapfilm.

Hybrid Ceramic Liquid Wax biedt ca. 6 maanden bescherming*. Na deze periode is het aan te raden de behandeling te herhalen. Tussentijds kun je de aanwezige bescherming een boost geven door Hybrid Ceramic Spray Wax aan te brengen (op een nat oppervlak, direct na je wasbeurt). Tip: Lees in dit blog hoe je Hybrid Ceramic Spray Wax aanbrengt.

* beschermingsduur indicatie alleen als voertuig gewassen wordt met juiste producten en accessoires. Meer tips lees je in dit blog op onze website

Beschermen: (Ultimate Quick Wax)
Je kunt er ook voor kiezen om een spraywax aan te brengen. Deze is snel en eenvoudig aan te brengen, opspuiten, uitwrijven en klaar! De beschermingsduur is ongeveer 4 weken.

Tussentijds onderhouden: 

Met een detailer zoals de Hybrid Ceramic Detailer of Ultimate Quick Detailer kan stof worden verwijderd van het oppervlak. Met Ultimate Waterless Wash & Wax kun je de auto met wrap wanneer deze licht vervuild is, wassen zonder water te gebruiken. Gebruik hierbij meerdere schone Supreme Shine Microfibre’s. Tip: Meguiar`s heeft de Supreme Shine Microfibre ook in een 3-pack of 6-pack

Waar te koop?
De genoemde producten en nog vele anderen (om bijvoorbeeld jouw interieur en wielen en banden in topstaat te krijgen) zijn verkrijgbaar via ons dealernetwerk. Vind jouw dichtstbijzijnde verkooppunt hier! 

Stappenplan
HANDIG: We hebben een tiental stappen in een overzichtje gezet om je carwrap of matte lak in topstaat te krijgen en te houden. Download het document via deze link 10-stappenplan Carwrap Care
Naast tips en tricks hoe je de producten voor carwrap reiniging en bescherming gebruikt vindt je in het overzicht daarnaast suggestie voor producten om je interieur en bijvoorbeeld wielen en banden in topstaat te krijgen en te houden.

Brochure
Als je echt alle producten van Meguiar’s terug wilt vinden of meer wil weten over ons prachtige merk download dan onze brochure. Downloaden kan via deze link

Workshop
Voor echte poets- en autofanaten is de Meguiar’s workshop een aanrader. Meguiar’s workshop's richten zich op het 5-stappenplan, waarbij uiteraard ook het interieur aan bod komt. Hierbij komen alle producten aan bod en we zullen de verschillen tussen alle gebruikte materialen in en op een auto bespreken. Tijdens deze dag komt zowel het handmatig als machinaal (dual action) detailen van auto’s aan bod. Meer info via deze link

Verkooppunten

400+ verkooppunten in Nederland!

Meguiar’s heeft veel verkooppunten door heel Nederland, grote kans dat er bij jou in de buurt ook een winkel te vinden is!

Klik hier om het dichtstbijzijnde verkooppunt te vinden.