Meguiar’s Workshops

Meguiar’s organiseert al geruime tijd workshops. Veel mensen hebben al tot volle tevredenheid aan een Meguiar’s Workshop deelgenomen. Gebaseerd op de feedback die wij hebben gehad van de deelnemers hebben wij besloten met één uitgebreide Meguiar’s Workshop verder te gaan.

Volg de Meguiar’s Workshop zodat u alle tips & tricks kent om uw auto in perfecte staat te krijgen én te houden! Onze workshop richt zich op het 5-stappenplan, waarbij uiteraard ook het interieur aan bod komt. Hierbij komen alle producten aan bod en we zullen de verschillen tussen alle gebruikte materialen in en op een auto bespreken. Tijdens deze dag komt zowel het handmatig als machinaal (dual action) detailen van auto’s aan bod.

Meguiar’s Workshop

Tijdens de workshop richten we ons op de consumenten producten en uiteraard zullen we deze demonstreren op een auto. Daarna heeft iedereen de mogelijkheid om de producten zelf uit te proberen. Bij de workshop zal ook professioneel poetsen met de Dual Action Polisher besproken worden. Iedereen mag deze ook uitproberen. Het verschil tussen een Dual Action Polisher en een Rotary machine zal tevens getoond worden. Hierbij zal duidelijk worden dat een Rotary machine enkel voor gevorderden is en dat onze Dual Action (excentrische) Polijstmachine veilig gebruikt kan worden en de lak niet kan beschadigen. Dit terwijl hier geweldige resultaten mee behaald worden.

Tijdens deze dag wordt het volgende besproken:

  • * 5-Stappen plan
  • Demonstratie op een auto
  • Mogelijkheid om zelf aan de auto te werken – indien er tijd overblijft

De workshop start om 13.00 en is om 17.00 uur afgelopen. Kosten voor de workshop bedragen €15 en na deelname ontvangt u gratis een fles Gold Class Quik Wax t.w.v. €17.99 (geen lunch).

De data waarop de workshop gegeven wordt:

  • Er zijn momenteel nog geen workshopdata voor 2018 bekend.
    Deze hopen wij spoedig bekend te maken. Houdt hiervoor onze website en Facebookpagina in de gaten.

De Meguiar’s Workshop vindt plaats bij M-Tec, Oud Eemnesserweg 5H, 3741 MP Baarn

* Meerdere workshopdata mogelijk, houd hiervoor de website of Facebook pagina in de gaten
* Inschrijven via email: klantenservice@meguiars.com
* Let op, max 15 personen per workshop dus schrijf je op tijd in
* Neem contact met ons op via email als je met de club of vrienden een aparte workshop wilt volgen

Workshop 2015