Wielen reinigen kan een saai en precies klusje zijn. Remstof, teer, strooizout en wegdekvervuiling zijn maar een aantal soorten van vervuiling die vast geplakt zit aan velgen en remschijven. Wielen reinigen is nu eenmaal geen makkelijk klusje, toch?

Wielen reinigen met Meguiar's Ultimate Wheel Cleaner

Natuurlijk wel! Meguiar’s heeft dé manier om het reinigen van de wielen een makkelijke klus te maken! Onze nieuwe Ultimate All Wheel Cleaner is onze meest krachtige velgenreiniger ooit. Niet schurend, niet aggressief, maar wel pH neutraal en veilig in gebruik op alle soorten aftermarket velgen. Lichtmetalen velgen, chroom, gecoat, aluminium, noem het en het is veilig voor Ultimate All Wheel Cleaner kan er op aangebracht worden.

Wielen reinigen met Meguiar's Ultimate Wheel Cleaner

Om te laten zien hoe makkelijk en snel Ultimate All Wheel Cleaner werkt, hebben we een handig stappenplan samengesteld waarmee je de wielen schoon krijgt en in oude glorie kunt herstellen. In 2 stappen… Juist, 2 stappen, meer dan dat is het niet met dit zeer gemakkelijke product. Het is echt zo snel en effectief als we zeggen. Klaar voor het stappenplan?

Wielen reinigen met Meguiar's Ultimate Wheel Cleaner

Stap 1: Spray het product op de velgen. Dat is het, maak de velgen en banden niet nat van te voren. Pak de fles Ultimate All Wheel Cleaner, draai de spuitknop open en spray van beneden naar boven en gelijkmatig over de velg. Binnen 1 á 2 minuten zul je zien dat vervuiling voor je ogen oplost. Op het wiel verschijnt een paarsige substantie. Remstof kleurt paars en wegdekvervuiling kleurt bruin. Als je deze kleuren ziet weet je dat de cleaner aan het werk is.

Wielen reinigen met Meguiar's Ultimate Wheel Cleaner

Stap 2: Afspoelen. Ja, dat zijn de stappen, sprayen, even wachten en afspoelen. Wil je echt een derde stap dan is wachten de tweede stap en afspoelen de derde, maar echt… de tijd is zo kort dat je echt geen tijd hebt voor een kop koffie tijdens het wachten.

Wielen reinigen met Meguiar's Ultimate Wheel Cleaner

We hebben dit stappenplan vastgelegd en er een fotogalerij van gemaakt. Dus geloof je ons niet? Volg dan de foto’s hieronder!

Ook snel en gemakkelijk je wielen reinigen? Meguiar’s Ultimate All Wheel Cleaner is te koop via onze verkooppunten of via onze webshop!