Vieze geuren kunnen nu makkelijk en snel uit de auto verwijderd worden dankzij Meguiar’s Whole Car Air Refresher. Ken je dat? Er zit een luchtje aan de auto…of beter gezegd in de auto. Het lakwerk van de auto ziet er perfect uit, de wielen glimmen en het interieur is smetteloos en toch zit er een geur in de auto die er niet thuis hoort. Zoals de geur van natte hond of van je dagelijkse boodschappen of van die sporttas met zwetende kleding erin die je per ongeluk een nachtje hebt laten liggen.

Vieze geuren nestelen zich vaak in het ventilatie- en airco-systeem en iedere keer als je gaat rijden ruik je het.  Dit haalt het plezier een beetje uit het rijden. Meguiar’s heeft gelukkig een passende oplossing voor de vervelende en vieze geur: Whole Car Air Refresher. Met dit product is het mogelijk om snel en gemakkelijk alle vervelende geurtjes uit de gehele auto te halen en een ‘als nieuw’ geur achter te laten.

Tuurlijk mag hij in de auto, maar zijn luchtje liever niet...

Natuurlijk mag hij in de auto, maar zijn luchtje liever niet…

Vieze geuren in de airco

Air Refresher doet zijn werk door de niet gewenste geuren te neutraliseren door middel van de Meguiar’s complete Odour Eliminating techniek. Dit werkt als volgt: de Air Refresher circuleert door het gehele ventilatie en airco -systeem en komt in alle moeilijk te bereiken plekken waar geuren zich ophouden. Precies op al die plekken waar je niet bij kunt komen! De geur van sigaretten, natte hond en sportspullen wordt aangepakt en opgelost. Na behandeling heeft het interieur weer een heerlijk frisse geur.

Verwijder vieze geuren met Air Refresher

Meguiar’s Air Refresher is zeer gemakkelijk te gebruiken. Zorg eerst dat het interieur van de auto goed schoon is. Stofzuig en reinig tapijt en bekleding. Plaats het product in de auto, zet de ventilatie aan en het product werkt vanzelf. Vieze geuren worden ingekapseld en verdwijnen, in plaats van dat deze gemaskeerd worden. De geur die achter blijft is die van een nieuwe auto en de auto blijft wekenlang ‘als nieuw’ ruiken.

Air Refresher pakt vieze geuren aan

Meguiar’s Air Refresher is te verkrijgen via ons dealernetwerk. Heb je interesse in dit product?
Kijk dan snel was het dichtstbijzijnde verkooppunt is bij jou in de buurt!
Zien hoe Meguiar’s Air Refresher werkt? Check dan snel de video hier onder: