De Meguiar’s Bucket die bij de Grit Guard hoort heeft een make-over gekregen.

Niet alleen is de kleur veranderd, de bucket is ook een stuk hoger geworden, 36,5 cm. Er past dus nog meer sop in! De emmer wordt verkocht in combinatie met de Grit Guard en is niet los verkrijgbaar.

bucket-no-lid-and-grit-guard
 

Terug van weg geweest is de ‘Lid’ – het deksel wat op de emmer past! Zo kan de emmer afgesloten worden en kunnen er producten in de emmer bewaard worden. De Lid is alleen te bestellen in combinatie met de emmer en Grit Guard.

bucket-lid-and-grit-guard
De Bucket+Grit Guard en het deksel is verkrijgbaar via een van onze verkooppunten of in onze webshop.

Lees hieronder nog wat tips over het wassen van de auto:

meguiars-uk-winter-2

 

Het handigste om te gebruiken is een waterslang en twee emmers met lauw water. Eén van de emmers bevat sop en de andere bevat alleen water om het opgenomen vuil in af te spoelen. Ga niet aan de slag in de volle zon, want dan droogt het opgeloste vuil weer op en ontstaan er watervlekken. Gebruik voor het wassen een microfibre Wash Mitt, voldoende sop en spoel het vuil met veel water weg.

meguiars-uk-winter-6
Om de auto af te drogen kan het beste een Water Magnet gebruikt worden. Het is belangrijk altijd van boven naar beneden te werken, dus begin met het dak. Gebruik voor de velgen altijd een aparte Wash Mitt en doeken. Anders is de kans groot dat remstof krassen veroorzaakt in de lak van de auto. Je kunt voor het reinigen van je velgen ook een velgenborstel gebruiken.

Kijk hier welke accessoires en producten je nog meer bij de stap wassen kunt gebruiken en welke Meguiar’s autoshampoo het beste bij je past.