Als je een cabriolet gebruikt in de winter is het raadzaam om deze te beschermen en waterafstotend te maken met de Convertible & Cabrio Weatherproofer. We raden aan om de kap vooraf schoon te maken met de Convertible & Cabrio Cleaner. In dit blog leggen we uit wat deze producten doen en hoe ze gebruikt worden.


CONVERTIBLE EN CABRIOLET CLEANER: REINIGT EN VOORKOMT SCHIMMELVLEKKEN OP ALLE TOPS!

  • Gegarandeerd veilige en effectieve reiniging van alle canvas, stoffen, mohair en vinyl cabrio-tops.
  • Verwijdert gemakkelijk vervuiling en hardnekkige vlekken zoals hard water, vogelpoep, olie etc.
  • Biologisch afbreekbare formule die door dringt in de top en veilig vlekken verwijdert zonder hard te wrijven.

GEBRUIK CONVERTIBLE EN CABRIOLET CLEANER: GOED SCHUDDEN. Werk voor het beste resultaat altijd op een koel oppervlak en werk altijd op een koele schaduwrijke plaats. Test tops altijd eerst op een klein onopvallend deel om er zeker van te zijn dat de top niet verkleurd. Bij kleurverandering niet gebruiken.

  • Spoel het oppervlak grondig af met water om los vuil te verwijderen.
  • Spray het product op de top en borstel het oppervlak met een borstel met zachte haren of wash mitt/detailing mitt om het goed te reinigen.
  • Top grondig afspoelen met ruim water en volgen met een volledig wasbeurt van de auto.
  • Als het oppervlak droog is volg met Meguiar’s® Convertible & Cabriolet Weatherproofer voor een langdurige bescherming.

LET OP: Voor het beste resultaat vlekken direct behandelen. Sommige vlekken kunnen verkleuringen veroorzaken, ook na behandeling.

MEGUIAR`S CONVERTIBLE EN CABRIOLET WEATHERPROOFER: DE BESTE BESCHERMING VAN JE CABRIODAK TEGEN DE ELEMENTEN!

  • Creëert een langdurige barrière tegen UV-straling, zure regen, vogelpoep, vlekken en meer
  • Speciaal ontwikkeld voor tops  van canvas, doek, mohair en vinyl
  • Laat een onzichtbare coating achter die water en vlekken afstoot terwijl het vervaging door UV-straling helpt tegen te gaan

GEBRUIK CONVERTIBLE EN CABRIOLET WEATHERPROOFER: Zorg dat het oppervlak koel is en de auto in een goed verlichte, goed geventileerde ruimte staat. Reinig het oppervlak vooraf grondig met Meguiar’s® Convertibles & Cabriolet Cleaner en zorg dat het oppervlak volledig droog is voor het aanbrengen. Spray ruim op het oppervlak, waarbij telkens een gebied van 40x 40 cm behandeld wordt totdat de gehele top gedaan is. Product wat op andere oppervlakken komt moet direct verwijderd worden.

Waar te koop? Klik op onderstaande afbeelding om naar onze verkooppunten te gaan: