Wil je doffe en verwaarloosde lak van je auto nieuw leven in blazen? Geen zoektocht meer naar de juiste Meguiar’s producten om dit te doen. De beste producten om lak weer een prachtige glans te geven zijn gecombineerd in de Brilliant Solutions Paint Restoration Kit!

Paint Restoration Kit

Begin met het wassen van de auto met Gold Class Shampoo. Met deze rijk schuimende shampoo wordt vuil en vervuiling makkelijk verwijderd. De formule bevat conditioners die er voor zorgen dat water eenvoudig van de lak afloopt. Dit versnelt de droogtijd van de auto. Vul een emmer met lauwwarm water en 30 ml of 4 dopjes Gold Class Shampoo. Spoel de auto grondig af en was de auto met een Microfiber Wash Mitt. Voor het wassen van de auto bevelen we altijd de Grit Guard en de twee emmer methode aan. Droog de auto af met een Water Magnet.

Oppervlaktevervuiling kan die mooie glans teniet doen. Vuil wat zich aan de lak hecht moet verwijderd worden om zo een spiegelglad en schoon oppervlak te creëren. Gebruik hiervoor de Clay in combinatie met de Quik Detailer. Kneed de klei tot een klein pannenkoekje, spray de Quik Detailer op het lakoppervlak en ga er met de klei overheen. De klei zal het vuil opnemen. Na een behandeling hiermee is de lak klaar voor Ultimate Compound.

Swirls, oxidatie, krasjes en beschadigingen kunnen perfect aangepakt worden met Ultimate Compound. Breng het product aan op de pad en maak cirkelvormige bewegingen op het lakoppervlak. Ultimate Compound bevat super microabrasive technologie waardoor de lak hersteld kan worden zonder het oppervlak te beschadigen! Wrijf het product uit met de Microfiber poetsdoek.

Met Gold Class Carnauba Wax breng je een beschermlaag aan op de lak van de auto. Deze wax bevat een speciale mix van carnauba én beschermende polymeren. Het is makkelijk aan te brengen en uit te wrijven. Doe een druppel ter grote van een euro op de applicator paden breng de wax aan. Geef de wax de tijd om te curen en verwijdere deze daarna met de microvezel doek. Na het uitwrijven zie je  diepe reflecties en een geweldige glans is je lak goed beschermd.

Meer product video’s zien? Check de how to pagina!

Paint Restoration Kit G3300

Klik op de afbeelding voor informatie en prijs.