Sinds een paar maanden hebben we de Ultimate Insane Shine Paint Glosser aan het assortiment toegevoegd! Een waanzinnig product! Jij wil glans? Wij hebben Ultimate Insane Shine Paint Glosser!

Ultimate Insane Shine Paint Glosser bevat glansversterkende oliën, die voeden de lak en zorgen voor een diepe, rijke glans. Daarnaast worden lichte swirls en andere lichte defecten opgevuld waardoor ze zichtbaar verminderen. Door deze defecten te bedekken krijg je een spiegelgladde finish en glans! Gebruik het na iedere wasbeurt om de finish te boosten of wanneer je een show car glans wil!

De Ultimate Insane Shine Paint Glosser valt onder de categorie Polish (stap 3 uit het Meguiar`s 5-stappenplan) De Ultimate Insane Shine Paint Glosser is een spray die de resultaten van een vloeibare polish geeft maar dan in een spray variant.

Ultimate Insane Shine Paint Glosser is van alle Meguiar`s spray producten verreweg het meest gericht op glans, en veel glans. Het werkt ook om lichte swirlsporen te verbergen en glans toe te voegen. Als een pure polish in sprayvorm. Gebruik het op een schone auto, vernevel het op een handdoek, breng het aan op een deel van de auto, draai het om naar de droge kant of veeg het af met een andere handdoek. Geweldig voor elke keer dat je een te gekke glans wilt toevoegen, autoshows, speciale gelegenheden of misschien als je krap in je tijd zit. Een voorbeeld van een toepassing van Ultimate Insane Shine Paint Glosser is na het wassen of na het gebruik van een quik detailer/Waterless Wash&Wax Anywhere, snel en gemakkelijk van extra glans voorzien.

Waar te koop?
Ultimate Insane Shine Paint Glosser is verkrijgbaar bij onze verkooppunten! Via deze link vindt je deze.