Meguiar’s Ultimate Leather Balm is een ideaal product om leer te verzorgen en beschermen!

Ultimate Leather Balm

Het is nu mogelijk leer in 1 stap te verzorgen en te beschermen. Meguiar’s Ultimate Leather Balm bevat een formule met premium ingrediënten. Naast de milde
reinigende werking, wordt leer Ultiem verzorgt. Hiervoor zorgen o.a. cocoa butter en jojoba olie. Daarnaast bevat het Uv filters die het leer beschermen
en ervoor zorgen dat het leer er op zijn best uit ziet! Meguiar’s Ultimate Leather Balm is een ideaal product om leer te verzorgen en beschermen.

Hoe gebruik je Ultimate Leather Balm? Voor het beste resultaat aanbrengen op een schoon en koel oppervlak.

  • Test voor kleurvastheid en toepasbaarheid eerst op een kleine en onopvallende plek.
  • Breng een kleine hoeveelheid product aan op een applicator pad (wordt meegeleverd) en bewerk het leer, één gedeelte per keer. Breng het product aan met een microfiber doek om een beter reinigende werking te creëren.
  • Gebruik een aparte doek of microfiber voor een laatste keer uitwrijven. Blijf de doek omdraaien zodat er telkens een schone zijde van de doek gebruikt wordt voor het beste resultaat.

Bestel Ultimate Leather Balm nu in onze webshop bestel nu

of bij een van onze dealers verkooppunten

Ultimate Leather Balm is bedoeld voor licht vervuilde lederen oppervlakken. Heb jij het idee dat jouw leer wat meer reiniging nodig heeft gebruik dan de producten Gold Class Leather Cleaner & Vinyl CleanerGold Class Leather Conditioner.

g18516eu g18616eu

Gold Class Leather Cleaner & Vinyl Cleaner zorgt voor een superieure reiniging van leren en vinyl oppervlakken. Ideaal om leer te reinigen dat verwaarloosd is en een diepe reiniging nodig heeft. Verwijdert vuil op een veilige manier. Laat leer er weer als nieuw uit zien. Nadat je het leer hebt gereinigd voedt en beschermt het oppervlak hierna met Gold Class Leather Conditioner. Hierdoor blijft het leer soepel en langdurig mooi.

g18516-frame

Kijk hier voor welke leer- en interieurverzorgingsproducten Meguiar`s nog meer in het assortiment heeft.