De nieuwe Meguiar`s New Car Scent Protectant is een interieur detailer die niet alleen oppervlakken reinigt, (satijn)glans geeft en beschermt … maar ook een verfrissende ‘nieuwe auto’ geur achterlaat. New Car Scent Protectant verwijdert daarnaast tegelijkertijd ongewenste geuren. 

New Car Scent Protectant bevat een veelzijdige formule die reinigt en beschermt terwijl er een satijn glans en een verfrissende ‘nieuwe auto’ geur achterblijft. Ongewenste luchtjes worden geëlimineerd uit het interieur. Dagelijks vuil wordt verwijderd terwijl er een rijke donkere satijn glans ontstaat op vinyl, rubber en plasticoppervlakken. Krachtige UV blokkers beschermen het interieur en laten het er als nieuw uitzien. Met deze premium formule zorgt Meguiar’s ervoor dat het interieur er als nieuw uitziet en zo goed ruikt als het er uitziet.

Het interieur is schoongemaakt en ziet er beter uit dan nieuw! Als kers op de taart verspreid New Car Scent Protectant de aangename geur van nieuwe auto’s – dezelfde geur als de geweldige Air Refresher New Car Scent. Wat wil je nog meer van een alles-in-één interieurreiniger?

Tip: Gebruik voor een super eenvoudige verwerking van de New Car Scent Protectant onze eveneens nieuwe Detailing Mitt! De Meguiar`s Detailing Mitt is een handige, extra dikke microvezel handschoen. Deze zeer zachte handschoen is te gebruiken voor diverse producten en op diverse oppervlakken. De Detailing Mitt is machine wasbaar. Het wassen kan op 30 graden Celsius gebruik hierbij geen wasverzachter. Dit geld overigens voor de meeste accessoires zoals doeken en pads, denk er wel aan om kleuren gescheiden te houden.

Nog even de voordelen en eigenschappen van New Car Scent Protectant op een rijtje:

  • Luchtjes worden geëlimineerd en een verfrissende ‘nieuwe auto’ geur blijft achter
  • Niet-vette formule laat een rijke, satin-finish achter
  • Krachtige UV blokkers beschermen tegen vervagen, crackeleren en verouderen

Haal de nieuwe Meguiar`s New Car Scent nu bij ons dealernetwerk: 

 

of bestel hem via onze webshop: