Meguiar’s Hybrid Ceramic Wax is nu ook beschikbaar in een liquid wax variant!

Hybrid Ceramic Liquid Wax breng je net zo eenvoudig aan als iedere andere wax en geeft de meest langdurige bescherming van alle Meguiar’s waxen.

 

De formule zorgt voor een gladde, beschermende barrière met extreme water beading die de lak verzegeld tegen omgevingsinvloeden. Hierdoor blijf de lak langer schoon en kan vuil zich minder makkelijk hechten. Ook aan te brengen op chrome en kunststof delen.

Hybrid Ceramic Liquid Wax is zeer zuinig in gebruik, zo is een klein druppeltje is voldoende om een halve motorkap te behandelen. De wax is ook aan te brengen op chrome en kunststof delen, de formule slaat niet wit uit op deze exterieurdelen. 

Ideaal als toplaag op elke “traditionele” Meguiar’s wax voor maximale bescherming! Hybrid Ceramic Liquid Wax zorgt ervoor dat het oppervlak extreem water- en vuilafstotend wordt. Je lak blijft langer schoon en je beschermlaag die eerder aangebracht is blijft langer intact!

Hybrid Ceramic Liquid Wax kun je zowel handmatig als met een polijstmachine aanbrengen. Dit moet dan wel een excentrisch bewegende machine zijn een zogenaamde Dual Action (DA) Polisher.

Hybrid Ceramic Liquid wax is verkrijgbaar in onze webshop of bij een van onze verkooppunten