Meguiar’s introduceert de nieuwe Hybrid Ceramic Trim Restorer. Het product om de kunststof exterieurdelen van jouw auto, motor of recreatievoertuig op te frissen en te beschermen!

Hybrid Ceramic Trim Restorer bevat SiO2 Technologie en is bestand tegen wassen, regen en de elementen.

Hybrid Ceramic Trim Restorer is nu verkrijgbaar bij jouw dichstbijzijnde verkooppunt 

Meest gestelde vragen over Hybrid Ceramic Trim Restorer

               Q; Wat is het verschil tussen Hybrid Ceramic Trim Restorer en Ultimate Black?

A; Verschil t.o.v Ultimate Black; product doet hetzelfde (voeden en beschermen van kunststof extrieur delen) maar geeft nu  een keramische bescherming door middel van de Hybrid Ceramic SIO2 technologie. Extreem waterafstotend en een duurzame bescherming!

              Q; Wat zijn de pro-tips bij het aanbrengen van Hybrid Ceramic Trim Restorer

A; Ontvet het oppervlak vooraf met Heavy Duty Multi Purpose Cleaner (eventueel in cobinatie met een Multi-Purpose Brush). Gebruik een Soft Foam Applicator pad en breng kleine hoeveelheden aan.

              Q; Welke beschermingsduur kan er verwacht worden van Hybrid Ceramic Trim Restorer?

A; Dit is afhankelijk van verschillende factoren. Om er een paar te noemen; Hoe intensief wordt het voertuig gebruikt?, hoe en met welke middelen en accessoires wordt het voertuig gewassen? Gemiddeld genomen zal Hybrid Ceramic Trim Restorer ongeveer een maand tot 6 weken bescherming bieden. Overigens kun je de beschermingsduur verlengen door bij je wasbeurt Hybrid Ceramic Spray Wax te gebruiken: https://www.meguiars.nl/nieuws/how-to-meguiars-hybrid-ceramic-wax/

          Q; Wat als het te behandelen oppervlak erg verweerd is?

A; Ontvet voor een optimale hechting en resultaat het oppervlak vooraf met Heavy Duty Multi Purpose Cleaner (eventueel in cobinatie met een Multi-Purpose Brush). Bij verweerde kunststof delen kan het zijn dat er meerdere behandelingen nodig zijn. Je kunt ook altijd een foto sturen naar klantenservice@meguiars.com dan kijken/denken we graag mee.

              Q; Wat is Hybrid Ceramic (SIO2) ook alweer en hoe werkt het?

A; Hybrid Ceramic Wax is geen coating, maar het bevat SiO2 gecombineerd met synthetische polymeren waardoor een hybride ontstaat tussen een Synthetische Wax en een Keramische Coating. Het eindresultaat is een hybride wax die de volgende eigenschappen heeft: extreme waterbeading, zeer duurzame bescherming en een lak die langer schoon blijft. De Hybrid Ceramic Wax beschermt niet zo lang als een keramische coating, maar het is zeer eenvoudig zelf aan te brengen waardoor je altijd de maximale bescherming hebt voor je lak. Daarnaast is het product ook veel goedkoper dan een keramische coating.