Meguiar’s heeft nu twee nieuwe kits beschikbaar: G193000EU New Car Scent Interior Detailing Kit en G193100EU Leather and Carpet Detailing Kit.

New Car Scent Interior Detailing Kit

De ideale kit voor het reinigen en verfrissen van het interieur. In de kit zit de Meguiar’s Carper & Fabric Re-Fresher; de perfecte oplossing om snel en eenvoudig ongewenste geuren te verwijderen uit de auto. Daarnaast zit in de kit de Meguiar`s New Car Scent Protectant, deze bevat een veelzijdige formule die reinigt en beschermt terwijl er een satin glans en een verfrissende ‘nieuwe auto’ geur achterblijft. Als handige accessoire is ook de Detailing Mitt toegevoegd aan de kit.

De kit bevat:

Adviesverkoopprijs: van 48,99 voor 34,99

Leather and Carpet Detailing Kit

Deze kit bevat producten om lederen oppervlakken te reinigen en te beschermen en om bekleding en de matten te reinigen. Zo houdt je het interieur als nieuw! De Meguiar`s Gold Class Rich Leather Cleaner & Conditioner uit de kit reinigt, voedt en beschermt leer, een complete leerverzorging in een enkele behandeling! Ook zit er een Meguiar`s Carpet & Interior Cleaner welke perfect te gebruiken is op stoffen onderdelen zonder dat deze verkleuren. Het vuil wordt uit de stof getild waarna u het met een doek kunt verwijderen. Als handige accessoire is ook de Detailing Mitt toegevoegd aan de kit.

De kit bevat:

Adviesverkoopprijs: van 47,99 voor 34,99

Informeer bij jouw verkooppunt of bestel direct via onze webshop: