Meguiar’s Wash Plus+ is een van onze nieuwste en misschien wel het meest revolutionaire product voor 2018. Simpel gezegd, het is een snelle en eenvoudige manier van autowassen….. maar het is veel meer dan een shampoo die je lak schoonmaakt. Wash Plus+ verwijdert vastzittende vervuiling en lichte vervaging terwijl je de auto wast! Er is geen specifieke mengverhouding en het heen en weer lopen meer naar de emmer met sop is voorbij! Je brengt Wash Plus+ direct aan op de natte Wash Mitt en je bent klaar om de auto te wassen!

Hoe werkt het? Wash Plus+ bevat een 100% actieve formule die vergelijkbaar werkt als een Kleiblok en een Compound (Polijstmiddel),waardoor vastzittend vuil en lichte swirls verwijderd worden tijdens het wassen. Daarnaast is dit wel een heel eenvoudige manier om de auto te wassen. Maar omdat dit product zo revolutionair is leek het ons goed om een kleine handleiding te schrijven over hoe je dit product het beste kunt gebruiken. Dus, ga zitten en pak wat te drinken, hier komen drie eenvoudige stappen om je lakwerk te verbeteren…

Stap 1: Afspuiten met water – Zoals de naam van stap 1 al zegt, moet je de lak afspuiten om loszittend vuil te verwijderen. Klaar? We gaan verder.

Stap 2: Brengt het product aan op de Wash Mitt – Zorg ervoor dat de Wash Mitt nat is (d.m.v. een emmer of tuinslang) Voordat je een sliert product aanbrengt op de Wash Mitt willen we benadrukken dat je altijd van boven naar beneden wekt en je dus altijd met het dak begint en behandel paneel voor paneel.

Stap 3: Afspoelen – Spoel elk paneel direct af nadat je dit hebt behandeld. Gefeliciteerd, de auto is hierna grondig gewassen. Voor hardnekkig vuil of doffe plekken adviseren we om het paneel nogmaals te wassen zodat je voorzichtig de vervuiling of doffe plekken verwijdert.

Let op: Meguiar’s Car Wash Plus+ verwijdert niet alleen vastgehecht vuil zoals, boomsappen en teer, maar ook een deel van de aanwezige wax bescherming.

Tip: Gebruik Ultimate Fast Finish na een wasbeurt met Wash Plus+ om te garanderen dat er altijd voldoende bescherming op de lak aanwezig is. Wash Plus+ werkt ook perfect als de auto regelmatig in de buurt staat van bomen of in gebieden waar de luchtvervuiling hoger is.