Wil je in een handomdraai langdurige bescherming aanbrengen of de aanwezige beschermlaag een boost geven? Meguiar`s heeft nu Ultimate Fast Finish in het assortiment!

Vanaf nu kan de bewering “het verzorgen van de auto kost teveel tijd” overboord gegooid worden. Het excuus ‘gebrek aan tijd’ bestaat niet meer! Dankzij een van onze nieuwste technologieën die eenvoudigweg Ultimate Fast Finish wordt genoemd.

Ultimate Fast Finish maakt waar wat er op verpakking en het label staat. Ultimate Fast Finish is de nieuwste formule van Meguiar’s die maximale polymeerbescherming biedt met het gemak van een aerosolspray. Dit betekend heel eenvoudig aanbrengen van het product met daarbij een langdurige bescherming. 

Hoewel Ultimate Fast Finish zeer eenvoudig in gebruik is laten we het aanbrengen van dit product graag aan je zien in een paar stappen hieronder!

Stap 1 – Spray een kleine hoeveelheid product rechtstreeks op de microvezeldoek (meegeleverd in elke set) en verspreid het product vervolgens over een deel van het voertuig. 

Stap 2 – Draai de microvezelhanddoek om en gebruik de droge kant om het oppervlak droog te wrijven.

Stap 3 – Herhaal het proces en behandel op deze manier de gehele auto om deze maximaal te beschermen. Dit product geeft tot een zeer langdurige bescherming en de gehele auto heb je in slechts enkele minuten behandeld.

Was het oppervlak voordat je Ultimate Fast Finish aanbrengt! Voor het wassen van uw auto kun je een van onze shampoo`s gebruiken, deze zijn PH-neutraal en biologisch afbreekbaar. Een suggestie voor een te gebruiken shampoo is Ultimate Wash & Wax. Veilig wassen doe je door de lak te wassen met een Wash Mitt en de Ultimate Wash & Wax Shampoo waarna deze gedroogd wordt met de Water Magnet of Supreme Drying Towel.  Zodra het oppervlak schoon en vrij van verontreinigingen is, is Ultimate Fast Finish veilig te gebruiken.

Naast een zeer glad eindresultaat en extreme waterafstotendheid, zorgt Ultimate Fast Finish ook voor een beading effect. Afgezien van het feit dat het er echt cool uitziet, maakt beading toekomstige wasbeurten sneller en gemakkelijker en helpt het te voorkomen dat vuil zich tijdens dagelijks gebruik aan de laklaag hecht. Ultimate Fast Finish heeft zo`n perfecte finish, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het wit uitslaan op kunststof delen.

Ultimate Fast Finish is uitsluitend verkrijgbaar via onze verkooppunten. Check via de button hieronder waar jouw dichtstbijzijnde Meguiar`s dealer zit.