Maar liefst 3 nieuwe kits zijn er dit najaar gelanceerd. En daarmee heeft Meguiar’s een kit voor iedere liefhebber. De kits zijn scherp geprijsd dus mocht je toe zijn aan nieuwe producten of iemand een geweldig cadeau te geven, dan moet je zeker verder lezen.

Meguiar’s Car Care Kit

De Meguiar’s Car Care Kit bevat dé producten om de auto in topstaat de houden. Reinig en bescherm de auto met Ultimate Wash & Wax Shampoo. Daarnaast bevat de kit Ultimate Quik Wax voor een snelle waxbeurt met een optimaal resultaat. Houd de banden mooi zwart met Endurance. Banden blijven wekenlang zwart en zijn beschermd tegen uitdroging.

De Car Care Kit bevat de volgende producten:

 • G17716EU Ultimate Wash & Wax, 473ml
 • G17516EU Ultimate Quik Wax, 450ml
 • G7516EU Endurance High Gloss Tire Gel, 473 ml


Bekijk de Car Care Kit in onze webshop of bekijk onze verkooppunten om het product in de winkel te kopen!

Meguiar’s Deluxe Car Care Kit

Op zoek naar de beste producten om de auto optimaal te onderhouden én een handige tas om ze op te bergen en mee te nemen? De Meguiar’s Deluxe Car Care Kit biedt het allemaal. Was de auto met Ultimate Wash & Wax Shampoo, waarbij tijdens het wassen daadwerkelijk een waxlaag achterblijft. Gebruik Ultimate Quik Wax voor een snelle waxbeurt en geeft de bestaande waxlaag een boost. Reinig velgen én banden met Hot Rims All Wheel Cleaner en zorg er daarna voor dat banden wekenlang zwart en beschermd blijven met Endurance Tire Gel. Deze breng je natuurlijk aan met de Tire Applicator Pad. En als laatste zorg je voor schone en heldere ramen met Perfect Clarity Glass Cleaner die de ramen streeploos schoon maakt. De kit bevat 2 Supreme Shine Microfiber doeken waarmee de Ultimate Quik Wax en de Perfect Clarity Glass Cleaner aangebracht en uitgewreven kunnen worden. Deze kit is scherp geprijsd én zit in een handige tas!

De Deluxe Car Care kit bevat de volgende producten:

 • G17716EU Ultimate Wash & Wax, 473ml
 • G17516EU Ultimate Quik Wax, 450ml
 • 2x Supreme Shine Microfibre
 • G9524EU Hot Rims All Wheel Cleaner, 710ml
 • G7516EU Endurance High Gloss Tire Gel, 473ml
 • X3090 Tyre Dressing Applicator Pad
 • G8216EU Perfect Clarity Glass Cleaner. 473ml


Deze kit is helaas niet via onze webshop te koop, dus bekijk snel onze verkooppunten om het product in de winkel te kopen!

Meguiar’s Ultimate Paint Care Kit

Met deze 3 stappen kan autolak hersteld en beschermd worden. Gebruik Ultimate Compound om hardnekkige oxidatie, vogelpoep en andere in de lak zitten defecten te herstellen. Kleur en helderheid van verwaarloosde oppervlakken worden hersteld en de lak krijgt een spiegelachtige glans. Behaal na het gebruik van compound een maximale glans en reflectie met Ultimate Polish. Dit product bevat voedende oliën waardoor de lak een rijke, diepe wet-look glans krijgt. Tot slot wordt de lak verzegeld en beschermd met Ultimate Liquid Wax. De synthetische polymeren vormen een beschermende barrière en geven een ongelofelijke spiegelglans. Ook is de lak hydrofobisch waardoor water simpelweg van de lak af glijdt. Deze kit bevat 2 Even Coat Applicator Pads, een Applicator Pad en een Microfiber. De kit is scherp geprijsd en bevat alle producten om de lak mooi te krijgen en houden!

De Ultimate Paint Care Kit bevat de volgende producten:

 • G17216EU Ultimate Compound, 450ml
 • G19216EU Ultimate Polish, 473ml
 • G18216EU Ultimate Liquid Wax, 473ml
 • X3080EU Even-Coat Applicator Pad, 2-pack

Deze geweldige kit zal begin december beschikbaar zijn in onze webshop en bij onze verkooppunten!