Meguiar’s® geavanceerde hybride keramische formule zorgt ervoor dat hybrid ceramic liquid wax net zo makkelijk aan te brengen is als een normale liquid wax!

Hybrid Ceramic Liquid Wax kan met de hand of machinaal aangebracht worden en laat een gladde, beschermende laag achter die extreme water-beading laat zien en de lak verzegelt tegen invloeden van buitenaf. Het kan ook gebruikt worden op exterieur sierstrips en chroom. Daarnaast kan je het gebruiken om traditionele waxen en sealants te toppen!

 

Voor het beste resultaat, aanbrengen op een schoon, koel oppervlak in de schaduw: met  applicator/ DA finishing pad.
2. Breng een dunne gelijkmatige laag aan op het paneel en behandel 1 paneel per keer. Zorgt dat je 2 overlappende bewegingen maakt om volledige dekking te garanderen.
3. Laat 3 tot 5 minuten drogen/curen voor het verwijderd kan worden. LET OP:  Hybrid Ceramic Wax droogt niet op als een ‘waas’ zoals bij traditionele waxen.
4. Verwijder met een hoogwaardige microfiber doek zoals Meguiar’s Supreme Shine Microfber
5. Breng een kleine hoeveelheid product aan op een Microfiber Towel. Herhaal dit voor elk paneel en zorg dat de gehele auto behandeld is.
*Niet aanbevolen om te gebruiken op glas. Gebruik hiervoor de Perfect Clarity Class Sealant.

TIP: Gebruik Hybrid Ceramic Detailer om lichte vervuiling en stof te verwijderen en de water-beading bescherming te onderhouden tussen de waxbeurten in. Gebruik Hybrid Ceramic Wax – Spray  om de waxlaag een boost te geven tijdens een wasbeurt.

FAQ: hieronder de meest gestelde vragen rondom Hybrid Ceramic Liquid Wax

Q: Deze wax is toch hetzelfde als de Hybrid Ceramic Spray Wax (blauwe flacon)?

A:Deze producten hebben dezelfde technologie (bevatten beiden SIO2) maar de wijze van aanbrengen is verschillend. Hybrid Ceramic Liquid Wax breng je aan op een schoon en droog oppervlak. Vervolgens laat je deze hierop 5 minuten drogen voor een optimaal resultaat en wrijf je met een schone microfiber het oppervlak schoon. Hybrid Ceramic Liquid Wax beschermt het langst van de twee; denk hierbij aan een bescherming van ten minste zes maanden. Het lakoppervlak moet dan wel regelmatig en met de juiste accessoires gewassen worden. Hybrid Ceramic Spray Wax breng je aan op een nat oppervlak. Een paar spray`s op het oppervlak en vervolgens dien je het oppervlak nogmaals af te spuiten. Zo wordt deze spraywax verspreidt op het oppervlak en staat je oppervlak in de wax. Hieronder een suggestie wanneer je welke wax kiest;

G200416EU Hybrid Ceramic Liquid Wax- Meest langdurige bescherming (6 maanden+); tijd van waxen is ongeveer 25-30 minuten

G190526EU Hybrid Ceramic Wax (Spray)- Langdurige bescherming (3 maanden) en tijdsbesparing (tijd van waxen 5-10 minuten)

Q: Als ik Hybrid Ceramic Wax gebruik hoef ik verder geen andere wax meer te gebruiken?

A: Hybrid Ceramic Wax komt het beste tot zijn recht bovenop een bestaande waxlaag of nadat de lak is behandeld met Ultimate Compound of Polish. Hybrid Ceramic wax richt zich vooral op het water en vuilwerend maken van een lakoppervlak en het beschermen hiervan. Een wax zoals Ultimate Wax geeft een diepere glans, maar een korter bescherming dan de Ceramic Liquid Wax. Voor maximale glans kun je ook hiervoor een Polish aanbrengen of je brengt deze Ceramic Liquid Wax aan bovenop jouw favoriete wax voor maximale glans & bescherming. Ook zijn er waxen die je lak tegelijkertijdPolijsten, voeden & beschemren zoals bijvoorbeeld de Meguiars 3-in-1 wax. Hier kan je ook prima de Hybrid Ceramic Wax bovenop aanbrengen voor maximale bescherming.

.Q:Beschermd Hybrid Ceramic Wax echt zo lang?

A: Ja, tenzij het oppervlak regelmatig en met de juiste middelen gewassen wordt. Denk hierbij aan een PH-neutrale shampoo, wash-mitt en emmers voorzien van een grit guard. In dit blog op onze website lees je hier meer over: https://www.meguiars.nl/autowassen/ 

  Hybrid Ceramic Liquid Wax

  • Langdurige bescherming
  • Extreme waterbeading
  • Gemakkelijk aan te brengen en uit te wrijven
  • Ceramic Made Easy