De Meguiar’s Dual Action Machine is lang het ‘geheime wapen’ geweest van de professionele detailer. Lange tijd bleef dit de snelste en meest effectieve manier om compound, polish en wax aan te brengen op auto, truck en boot. Een perfecte tool voor als je op professioneel niveau bezig bent, maar hoe zit het met autobezitters die zelf hun auto snel willen poetsen? Meguiar’s komt deze gebruikers tegemoet met het Meguiar’s DA Power System, waarmee iedereen een professioneel niveau kan behalen.

1. Dual Action Power System

Meguiar’s DA Power System zorgt ervoor dat dezelfde DA power techniek die in een professionele Dual Action Polisher zit thuis in jouw garage beschikbaar is. Maak gebruik van een boor en breng hierop het DA Power System aan. Laat nu de boor het werk doen. Je kunt nu je auto in 15 minuten waxen en betere resultaten behalen t.o.v. handmatig poetsen of met een orbital polijstmachine.

– Perfect voor het aanbrengen van Wax, Polish, Compound en meer!
– DA Power System gebruikt dual action – brengt de lak geen schade toe
– Kan gebruikt worden met iedere boor die 1200-3500 rotaties per minuut (rpm) maakt
– Wordt standaard geleverd met polishing pad

2. Dual Action Power System in actie

Net zoals met iedere klus, zal het juiste gereedschap het een stuk makkelijker maken! Het Meguiar’s DA Power System zal je een flinke tijdwinst opleveren, je haalt er betere resultaten mee en over het algemeen genomen gaat het werken met een tool als deze stukken makkelijker. Met de unieke DA poetskop die op een boor geplaatst kan worden, wordt het aanbrengen van compound, polish en wax sneller, gemakkelijker en behaal je een resultaat dat zich kan evenaren met dat van een getrainde professional.

3. Dual Action Power System aangebracht product

Wat is Dual Action?

Deze Dual Action (DA) beweging is altijd al beschikbaar geweest voor professionele detailers die jarenlang gespecialiseerd powertools gebruikte. En nu is deze techniek beschikbaar voor jou, gewoon thuis. Doordat de pad gelijktijdig een draaiende en oscillerende beweging maakt is de kans om door de lak heen te branden niet aanwezig dankzij deze ‘dual action’.  Je hebt zelf dus volledige controle over wat je doet. Oxidatie verwijderen en krasjes en swirls aanpakken,  dit kan vanaf nu op een snelle en veilige manier gedaan worden.  Al met al is deze tool  zeer gemakkelijk in gebruik en kan gebruikt worden op alle blanke lakken.

4. Dual Action Power System - mooi resultaat ook op kleine oppervlakken

We adviseren de volgende producten bij deze tool:
* Een Compound in combinatie met de Compound Pads
Verwijder met de deze combinatie veilig oxidatie, vlekken, lichte krassen en kalk- of watervlekken
* Een Polish in combinatie met de Polish pads
Met een polish wordt de lak gevoed en krijg je een diepe glans
* Een Wax in combinatie met de Wax Pads
Bescherm de auto en krijg een prachtige glans
5. Dual Action Power System prodpic