Een krachtige lakbescherming is nu makkelijk te realiseren met Paint Protect van Meguiar’s. Met het regelmatig aanbrengen van een wax zorg je ervoor dat een auto het hele jaar door beschermd blijft. De kansen op lakvervaging waardoor een rode auto een roze lak krijg worden hierdoor geëlimineerd. Maar, wat doe je als je als je geen tijd of geduld hebt om een auto regelmatig te waxen? Dan kies je voor Meguiar’s Paint Protect – de perfecte oplossing voor krachtige lakbescherming die snel en gemakkelijk aan te brengen is!

Lakbescherming beading

Paint Protect levert een krachtige bescherming en is zeer makkelijk aan te brengen en uit te poetsen. Je hoeft geen druk of kracht te zetten om dit product aan te brengen. Paint Protect bevat een puur synthetische formule en is net zo makkelijk aan te brengen als een traditionele wax. Opbrengen en uitwrijven. Er is wel een verschil tussen het aanbrengen van dit product en een wax! Een wax droogt op tot een lichte waas, en dat doet Paint Protect niet! Je brengt Paint Protect aan, laat het 3 tot 5 minuten opdrogen en wrijf het daarna uit. Dit product heeft 24 uur nodig om te curen en volledig zijn werking te gaan doen. Hierna heb je een krachtige lakbescherming die wasbeurt na wasbeurt meegaat!

Lakbescherming aanbrengen met Paint Protect

Zorg dat ze auto minimaal gewassen, schoon en droog is voor je het product gaat aanbrengen. Het eerste wat je ziet als je de fles opent is dat de opening kleiner is in vergelijking met andere producten. Dit komt omdat het product dunner is dan bijvoorbeeld een wax en je zeer weinig nodig hebt tijdens het aanbrengen. Breng een druppel ter grootte van 20 cent aan op een schone applicator pad. We adviseren dit product altijd aan te brengen met een foam applicator pad.

Lakbescherming met Paint Protect

Begin met het aanbrengen van het product op de lak van de auto. Oefen zeer lichte druk uit en maak overlappende bewegingen. Zo ben je zeker van een goede dekking. Dit product is zeer dun en glad, daardoor gaat aanbrengen heel soepel en gemakkelijk. Onthoud goed dat een klein beetje product zeer lang mee gaat. De druppel Paint Protect ter grote van 20 cent is ruim voldoende om de motorkap van de auto mee te behandelen. Let goed op dat je niet te veel product aanbrengt op de lak van de auto, het uitpoetsen wordt hierna lastig.

Paint Protect op Foam Applicater pad   Paint Protect voor Lakberscherming

Begin met het aanbrengen van het product op de lak van de auto. Oefen zeer lichte druk uit en maak overlappende bewegingen. Zo ben je zeker van een goede dekking. Dit product is zeer dun en glad, daardoor gaat aanbrengen heel soepel en gemakkelijk. Onthoud goed dat een klein beetje product zeer lang mee gaat. De druppel Paint Protect ter grootte van 20 cent is ruim voldoende om de motorkap van de auto mee te behandelen. Let goed op dat je niet te veel product aanbrengt op de lak van de auto! Het uitpoetsen wordt lastig als de laag te dik is aangebracht.

5 Paint Protect   6 Paint Protect

Zodra een gelijkmatige laag is aangebracht op de lak met Paint Protect 3 tot 5 minuten drogen om te werken. Neem na deze tijd het product af met een schone Supreme Shine Microfiber en je hebt een glanzende en beschermde lak! Na 24 uur werkt het product optimaal en kan je wasbeurt na wasbeurt genieten van ongelofelijke lakbescherming, glans en beading als nooit tevoren!

Paint Protect is scherp geprijsd, voor slechts €19.99 breng je zelf een krachtige lakbescherming aan die wasbeurt na wasbeurt meegaat! Klik snel op de ‘bestel nu’ knop onder aan deze post en plaats je bestelling in onze webshop!

7 Paint Protect

bestel nu