Onlangs introduceerde Meguiar’ s de Ultimate Insane Shine Paint Glosser. Dit product versterkt glans en kleur van de lak en het verbergt vervelende lichte swirls. Glansversterkende oliën voeden de lak en zorgen voor een diepe, rijke glans. In dit blog laten we zien en leggen we uit hoe je Ultimate Insane Shine Paint Glosser gebruikt.

Hoe gebruik je Insane Shine Paint Glosser?

Gebruik op een schoon, droog voertuig op koele lak.

  • Spray het product op een hoogwaardige microfiber doek zoals de Meguiar’s® Supreme Shine™ Microfibre Towel.
  • Maak overlappende bewegingen om het product met de microfiber doek aan te brengen en een gelijkmatige dekking te krijgen.
  • Gebruik een schone zijde van de doek en wrijf het oppervlak droog. Herhaal deze stappen voor ieder lakoppervlak. (product niet laten opdrogen op het oppervlak)

LET OP: Gebruik Ultimate Shine Paint Glosser™ niet op een coating, het kan hierop strepen achterlaten.

Meest gestelde vragen over Ultimate Insane Shine Paint Glosser

  Q; Wat voor soort product is de Ultimate Insane Shine Paint Glosser?

A; De Ultimate Insane Shine Paint Glosser valt onder de categorie Polish (stap 3 uit het Meguiar`s 5-stappenplan) De Ultimate Insane Shine Paint Glosser is een spray die de resultaten van een vloeibare polish geeft maar dan in een spray variant.

  Q; Beschermt de Ultimate Insane Shine Paint Glosser ook?

A; Nee, dit product beschermt niet. Het gaat hier echt om het voeden van de lak en eventueel aanwezige defecten en lichte swirls worden opgevuld zodat je spiegelachtige finish en glans krijgt.

Q; Kan ik Ultimate Insane Shine Paint Glosser bovenop een wax aanbrengen?

A; De Ultimate Insane Shine Paint Glosser kan boven een wax aangebracht worden. Het is juist aan te raden om eerst een (spray)wax aan te brengen om het oppervlak te beschermen en vervolgens bijvoorbeeld na je eerstvolgende wasbeurt de de Paint Glosser te gebruiken voor een waanzinnige finish.

  Q; Waarin verschilt Ultimate Insane Shine Paint Glosser met de andere Ultimate Spray producten?

A;
De Ultimate Quik Detailer & de meeste van onze spray detailers zijn vooral gericht op veilige verwijdering van stof en vingerafdrukken, lichte stofverwijdering. Ultimate Quik Detailer heeft ook toevallig andere eigenschappen zoals glans, extra gladheid, extra bescherming. Onze Ultimate Quik Wax en de meeste van onze spraywaxen zijn vooral gericht op snelle en gemakkelijke bescherming, met toegevoegde glans en gladheid. Ultimate Insane Shine Paint Glosser is verreweg het meest gericht op glans, en veel glans. Het werkt ook om lichte swirlsporen te verbergen en glans toe te voegen. Als een pure polish in sprayvorm. Gebruik het op een schone auto, vernevel het op een handdoek, breng het aan op een deel van de auto, draai het om naar de droge kant of veeg het af met een andere handdoek. Geweldig voor elke keer dat je een te gekke glans wilt toevoegen, autoshows, speciale gelegenheden of misschien als je krap in je tijd zit. Een voorbeeld van een toepassing van Ultimate Insane Shine Paint Glosser is na het wassen of na het gebruik van een quik detailer/Waterless Wash&Wax Anywhere, snel en gemakkelijk van extra glans voorzien.

    Q; Kan ik Ultimate Insane Shine Paint Glosser aanbrengen op een coating?

A; Gebruik Ultimate Shine Paint Glosser™ niet op een coating, het kan hierop strepen achterlaten. De anders Ultimate Spray producten zoals Ultimate Quick Detailer en Quick Wax kunnen wel gewoon op een coating aangebracht worden.