Heeft je auto last van doffe en verkleurde koplampen? Je bent niet de enige! De meeste hedendaagse auto’s hebben plastic koplampen die te lijden hebben onder oxidatie. Koplampen worden dof eigenlijk op dezelfde manier waarop de lak van een auto dof wordt.

Meguiar's koplampen kit

Koplampen vervangen of zelf herstellen?

Meguiar’s biedt nu een oplossing waarmee het niet nodig is om over te gaan tot vervanging. Deze oplossing in de vorm van de Perfect Clarity Headlight Restoration Kit. Met deze kit is het mogelijk om in 2 simpele stappen zelf te herstellen. De kit is scherp geprijst, slechts €39.99. Hierdoor betaalt u slechts een fractie van de kosten van het laten vervangen! De lichtsterkte kan door de doffe waas en verkleuring sterk verminderd worden. In sommige gevallen kan een auto hierdoor  niet door de keuring komen. Aanpakken dus!

Meguiar's koplamp herstellen

Waarom Perfect Clarity Headlight Restoration Kit

Met de Perfect Clarity Headlight Restoration Kit wordt niet alleen maar oxidatie verwijderd. Er wordt ook een duurzame UV coating aangebracht. Deze coating gaat tot 12 maanden mee. Als dat je nog niet overtuigd heeft… Deze kit ook nog eens heel makkelijk in gebruik. Je kunt in 2 eenvoudige stappen weer heldere en mooie koplampen krijgen. Dat is het uitgangspunt geweest bij het ontwikkelen van de Perfect Clarity Headlight Restoration Kit. En die opzet is meer dan geslaagd. Met stap 1 reinig je diep en verwijder je die doffe waas en gele verkleuring. De tweede stap is het aanbrengen van de coating. Hiermee wordt een superieure bescherming aangebracht.

Heldere koplampen met Meguiar's

De Perfect Clarity Headlight Restoration Kit is scherp geprijsd voor €39.99 . Ga naar een van onze verkooppunten om de kit zo snel mogelijk in huis te halen. De kit is helaas niet verkrijgbaar in onze shop, maar gelukkig wel bij onze verkooppunten. Klik snelop de ‘verkooppunten’ knop onderaan dit blog. De kit bevat voldoende product om 1 paar koplampen te herstellen. En ze tot een jaar te beschermen tegen oxidatie met de superieure coating die iedere kit bevat. Heldere koplampen zijn nu binnen handbereik!
Perfect Clarity Headlight Kit

verkooppunten