In dit blog richten we ons op onze luxe Gold Class ™ producten, waaronder onze Gold Class ™ Carnauba Plus Wax

Header Gold Class

Gold Class Car Wash Shampoo & Conditioner– G7116 & G7164
12191748_912137612168444_8080124058779646926_n

Meguiar’s hoogwaardige shampoo voor het wassen en onderhouden van de auto. Door actief schuim wordt vuil gemakkelijk verwijderd. De conditioners in de shampoo zorgen voor een diepe kleur en glans.

Gold Class Carnauba Plus Wax(G7016 & G7014)

Gold Class Wax (beter foto mag ook)

Een buitengewone mix van Carnauba en synthetische polymeren zorgen voor een diepe reflectie en optimale lakbescherming. De Gold Class Carnauba Wax zorgt voor een diepe spiegelglans, waar je versteld van zult staan. En is ook nog eens eenvoudig aan te brengen en uit te wrijven. Dit is omdat De Gold Class Carnauba Plus Wax een hybride wax is. Het is dus een Carnauba wax, maar ook een synthetische Wax. Door de Gold Class Carnauba Wax zo te formuleren worden deze duurzamer en komt deze qua duur van de bescherming dichter in de buurt van een pure synthetische wax

Gold Class Premium Quik Detailer and Gold Class Premium Quik Wax (G7616 & G7716)

Gold Class Quick Wax (betere foto mag ook)Gold Class Quick Detailer

Gebruik Gold Class Quick Detailer om de lak te onderhouden tussen de was en waxbeurten door. De Detailer verwijdert stof en vingerafdrukken en laat een gladde en donkere finish achter. Zeer eenvoudig aan te brengen en uit te wrijven. Het lakwerk van donkere auto`s krijgt een diepere glans met de Gold Class Quick Wax terwijl lichtere lakken meer helderheid krijgen. Een bijkomend voordeel van de Quik Wax is dat de wax niet wit uitslaat op rubber, plastic of vinyl.

Beide producten zijn zeer eenvoudig om mee te werken en zullen de diepte van de glans verbeteren, welk kleur of lak type je ook hebt.

Gold Class Leather and Vinyl Cleaner and Gold Class Leather Conditioner (G18516 & G18616)

Gold Class Leather Producten

De Leather Cleaner zorgt voor een superieure reiniging van leren of vinyl oppervlakken. Het product is bij uitstek geschikt voor verwaarloosd leer en reinigt diep. Het vuil wordt op een veilige manier verwijdert en het leer ziet er weer als nieuw uit!
Na het reinigen kan je het leer voeden en beschermen met de  Leather Contitioner. Het leer blijft dan lang soepel en mooi.