Nieuw: Meguiar`s Ultimate Meguiar’s Dual Action Polisher Kit! More Shine in less Time! Dit kan nu met de nieuwe Ultimate Meguiar’s Dual Action Polisher Kit. Deze kit is zo samengesteld zodat er 3 stappen mee uitgevoerd kunnen worden namelijk; Cutting/Polijsten, Polish/Voeden en Waxen!

In de Ultimate Meguiar’s Dual Action Polisher Kit zit:
•MT310 – Dual Action Polisher, sleutel voor backing plate, handvat en een extra set koolborstels
•1x DBP5 – Soft Buff DA Backing Plate
•1x DFC5 – Soft Buff Foam Cutting Disc
•1x DFP5 – Soft Buff Foam Polishing Disc
•1x DFF5 – Soft Buff Foam Finishing Disc
•1x G17216EU – Ultimate Compound
•1x G19216EU – Ultimate Polish
•1x G18216EU – Ultimate Wax
•1x X2020EU – Supreme Shine Microfiber, 3 pack
•OPBERGTAS

In de Ultimate Meguiar’s Dual Action Polisher Kit zit voor iedere stap die je uitvoert de bijbehorende pad geleverd:

Verder zitten in de kit 3 producten uit de Ultimate lijn;  Ultimate CompoundUltimate Polish en  Ultimate Wax. Hieronder een korte toelichting van deze producten.

Herstel kleur en helderheid op verwaarloosde en beschadigde lakoppervlakken op een veilige manier met Meguiar’s Ultimate Compound! Ultimate Coumpound is ontwikkeld om vervaagde en verweerde lakken te herstellen. Afhankelijk van de hardheid van de lak en de lakdefecten gebruik je de rode Soft Buff Foam Cutting Disc of de gele Soft Buff Foam Polishing Disc.

Tip: Met de Quik Clay Kit kun je na het wassen het oppervlak goed reinigen zodat al het vuil wat de structuur kan vullen verwijderd wordt.
Het kleien zorgt, naast het verwijderen van niet zichtbare vervuiling, er ook voor dat de waxlaag veel beter hecht en een langere bescherming biedt.

Het is altijd de moeite waard om na het polijsten Ultimate Polish aan te brengen. Een polish voedt de verf met essentiële oliën die bijdragen aan een ​​glanzende en duurzaam resultaat. Ultimate Polish breng je aan met de gele Soft Buff Foam Polishing Disc.

Om het behaalde resultaat te verzegelen moet er een waxlaag aangebracht worden. Breng de Ultimate Wax aan met de speciaal ontwikkelde finishing disc. Hierdoor kan de wax perfect en gelijkmatig worden aangebracht. Het uitpoetsen van de wax wordt hierdoor ook vereenvoudigd.

Tip: Na het waxen kun je ervoor kiezen om een topping bovenop de wax aan te brengen door Paint Protect te gebruiken! Hierdoor wordt het oppervlak extreem waterafstotend en vuilwerend, waardoor het oppervlak extra beschermd is.

Informeer bij je favoriete verkooppunt of zij deze mooie kit al voor je in huis hebben. Zoek hieronder je dichtstbijzijnde verkooppunt:

Je kunt de kit ook in onze webshop bestellen. Klik dan op de button hieronder: