Om het beste resultaat qua glans op je lak te bereiken moet je vaak meerdere stappen. Denk hierbij aan het wassen van de auto, daarna het verwijderen van vastgehecht vuil met klei en daarna het polijsten van de lak met Ultimate Compound voor een super glad en glanzend eindresultaat. Maar wat als je geen tijd of het geduld niet hebt voor al deze stappen? Moet je dan accepteren dat je lak vervuild blijft en minder glanst? Meguiar’s denkt van niet en daarom hebben we nu de perfecte oplossing voor jullie… Meguiar`s Car Wash Plus+

Meguiar’s Car Wash Plus+ is een snelle en eenvoudige manier van auto wassen en doet meer dan een normale shampoo. Het reinigt de lak diep en verwijderd  vastzittende vervuiling en hele lichte vervaging in de lak terwijl je wast! Je hoeft geen rekening te houden met verdunning in een emmer en je hoeft ook niet meer heen en weer naar de emmer met sop; simpelweg Car Wash Plus+ direct aanbrengen op een vochtige wash mitt en je kan de auto direct gaan wassen.

Hoe werkt het precies? Car Wash Plus+ Bevat een een 100% actieve formule die de eigenschappen heeft van zowel klei en een milde compound / polijstmiddel en dus vastgehecht vuil en lichte swirls verwijdert. Dit terwijl u de auto wast. Nadat de auto met een Wash Mitt is gewassen hoeft de auto alleen nog simpelweg met water afgespoeld te worden. Wash+ geeft een glanzend resultaat met de garantie dat de lak echt schoon is.

Als je op zoek bent naar het allerbeste resultaat, raden we aan altijd te kiezen voor de losse stappen. Dit houdt dus in na het wassen de lak met klei behandelen, vervolgens het behandelen van het lak oppervlak met Ultimate Compound opgevolgd door het beschermen van de lak met een wax. Maar voor diegene die in een korte tijd maximaal resultaat willen behalen is Meguiar’s Car Wash Plus+ de perfecte oplossing. Waarom zou je sowieso niet als je je auto wast de vastzittende vervuiling weg willen hebben?

Meguiar’s Car Wash Plus+ kost €19,99 en is direct via onze website te bestellen. Of ga naar een verkooppunt bij u in de buurt

Let op: Meguiar’s Car Wash Plus+ verwijdert niet alleen vastgehecht vuil zoals, boomsap en teer, maar ook een deel van de aanwezige waxbescherming. Vergeet daarom niet om het oppervlak na het wassen met Car Wash Plus+ weer te beschermen. Wil je bescherming in een handomdraai? Gebruik dan Meguiar`s Ultimate Fast Finish!

Tip: Wash Plus+ werkt ook perfect als uw auto regelmatig in de buurt staat van bomen of in gebieden waar de luchtvervuiling hoger is.