Tijdens de herfst en wintermaanden kan het lakwerk van de auto wel wat extra bescherming gebruiken. Bescherm je lak eenvoudig en snel! Hieronder een aantal tips van Meguiar’s.

1. Gebruik een Meguiar’s spray wax!

ult-quick-wax

Bescherm je lak met een spray wax. Het gebruik van een Meguiar’s Quik Wax is de makkelijkste manier om glans en bescherming te krijgen, ook in de koudere en vochtigere wintermaanden!!

Je kunt kiezen uit twee varianten van de Meguiar’s Quik Wax: Gold Class Quik Wax of Ultimate Quik Wax

1-spray-waxest

Het aanbrengen van een reguliere wax wordt met dalende temperaturen een uitdaging. Door de lagere temperaturen moet een wax langer curen voordat deze uitgepoetst wordt. Kies daarom voor een Quik Wax die op de lak gesprayed wordt en snel uitgewreven wordt. De lak is op deze manier beschermd en de aanwezige waxlaag krijgt een extra boost. Zo houdt je de auto de gehele herfst en  winter door beschermd tegen de elementen!

2. Breng Paint Protect aan op je lakwerk!

Een krachtige lakbescherming is nu makkelijk te realiseren met Paint Protect van Meguiar’s. Met het regelmatig aanbrengen van een wax zorg je ervoor dat een auto het hele jaar door beschermd blijft, ook in de herfst en wintermaanden. Paint Protect levert een krachtige bescherming en is zeer makkelijk aan te brengen en uit te poetsen.

Paint Protect bevat een puur synthetische formule en is net zo makkelijk aan te brengen als een traditionele wax. Opbrengen en uitwrijven. Hierna heb je een krachtige lakbescherming die wasbeurt na wasbeurt meegaat…

1-aanbrengen-paint-protect
Er is wel een verschil tussen het aanbrengen van dit product en een wax! Een wax droogt op tot een lichte waas, en dat doet Paint Protect niet! Je brengt Paint Protect aan, laat het 3 tot 5 minuten opdrogen en wrijft het daarna uit. Dit product heeft 24 uur nodig om te curen en volledig zijn werking te gaan doen.

water-beading-5