Nieuw: Meguiar’s Hot Shine Tire Reflect!

GEPUBLICEERD: 21 November 2016

7 OPMERKINGEN

TERUG NAAR SHOWROOM

Nieuw: Meguiar’s Hot Shine Tire Reflect voor een unieke glans en reflectie!

g18715_hotshinereflect

Meguiar’s Hot Shine Tire Reflect  zorgt voor dezelfde diepe, zwarte glans waar iedereen zo van houd, maar wanneer er licht op de banden valt verschijnt er een unieke glinsterende reflectie!

tire-reflect-1

Deze exclusieve formule is eenvoudig gelijkmatig aan te brengen om strepen te voorkomen. Tire Reflect hecht zich gemakkelijk aan de
banden en laat een langdurige glans achter. Hierdoor zal het product minder uitlopen en geen ontsierende strepen achterlaten
als het droogt. Weerkaatst licht voor een waanzinnig effect! Creëert een unieke diepe, donkere wetlook glans! Hot Shine Reflect Tire Shine bevat water resistente polymeren, verbeterde resin technologie en premium siliconen om banden wekenlang te beschermen en glanzend te houden!

LET OP: DIT ARTIKEL IS ALLEEN TE BESTELLEN VIA ONS DEALERNETWERK.

Vindt jouw dichtstbijzijnde dealer via onderstaande link:

verkooppunten

Hieronder nog wat meer tips over het schoonmaken en onderhouden van velgen en banden:

Met Meguiar’s Hot Rims All Wheel & Tire Cleaner ziet je hoe vuil simpelweg van de velgen en banden wordt afgetild. Hot Rims Wheel & Tyre Cleaner is een effectief product dat snel en veilig de velgen reinigt. De speciale formule zorgt dat dit product ook kan worden gebruikt om de banden te reinigen, waardoor het een alles in één product is. Veilig voor elk type velg met een blanke laklaag.

Gebruik voor een effectieve reiniging de Ultra-Safe Wheel Spoke Brush; De zachte brede borstelharen bereiken zowel binnen- als buitenzijde van de velg. Remstof en wegvuil worden gemakkelijk verwijderd. Je kunt ook de Versa angle Wheel Face Brush gebruiken.

g17516_ultimatequikwax

Je kunt je velgen beschermen tegen weersinvloeden door een Wax of Spray Wax op te brengen als je velgen weer schoon en droog zijn: Gebruik bijvoorbeeld Ultimate Quick Wax. Kijk hier welke producten er nog meer zijn om je velgen en banden in topconditie te houden.

 

PLAATS EEN REACTIE

JOUW REACTIES

 1. Guido Granacher says:

  Kunnen jullie mij een tester op sturen van de geweldige Hotshine banden spray.

  • Meguiars Holland says:

   Hallo Guido,
   Van dit product hebben wij geen testers.
   Met vriendelijke groet,
   Meguiar’s

 2. Willems Koen says:

  Ik ben niet zo tevreden over de Hotshine banden spray. Ik heb laagprofiel banden en als ik mijn banden wil inspuiten heb ik toch een redelijk deel van de velg mee en geeft geen mooi resultaat. Ik gebruik daarom liever Meguiar’s Endurance High Gloss .

  • Kees - Meguiar's says:

   Beste Koen,

   bedankt dat je contact opneemt en je feedback.
   Hot Shine bandenspray zit sinds 2015 niet meer in het actuele assortiment. Endurance Tire Gel is inderdaad een goed alternatief en daarnaast hebben wij nu nieuw in het assortiment Hit Shine Tire Reflect.

   Ik hoop dat bovenstaande je een beetje op weg helpt. Mochten we je verder nog van advies over producten kunnen voorzien kun je altijd contact opnemen met ons.
   Wij staan tot je beschikking per telefoon op het gratis nummer 0800 MEGUIAR (6348427). Je kunt ons tevens een email sturen via klantenservice@meguiars.com.

   Met vriendelijke groet,
   Kees
   Team Meguiar`s Holland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

u heeft mogelijk ook interesse in...