Nieuw: Meguiar`s 3-in-1 wax; In 1 stap reinigen, voeden en beschermen!!

GEPUBLICEERD: 27 March 2019

2 OPMERKINGEN

TERUG NAAR SHOWROOM

In 1 gemakkelijke stap lak reinigen, voeden én beschermen! Meguiar’s nieuwe 3-in-1 wax maakt het nu mogelijk om kleine lakdefecten te verminderen en de diepte en kleur van de lak te verbeteren, in een behandeling! Daarnaast wordt er tegelijkertijd een duurzame bescherming aangebracht en is de auto beschermt tegen de elementen!

3-in-1 wax: Verminderd lakdefecten!

Met de 3 in 1 wax verminder je eenvoudig lakdefecten zoals lichte swirls. Daarnaast verbeter je glans en je lak kleur. Dit alles in een product zorgt ervoor dat je tijd overhoudt, bijvoorbeeld voor het detailen van je interieur.

3-in-1 wax; gemakkelijke te verwerken, zoals je van Meguiar`s producten gewend bent!

3 in 1 wax verwerk je op een eenvoudige manier, met het gemak zoals je van Meguiar`s producten gewend bent!  Voor het beste resultaat aanbrengen in de schaduw op een afgekoeld oppervlak. Breng een kleine hoeveelheid product aan op een applicator pad. Breng het product met de pad met overlappende bewegingen aan en voer lichte tot gemiddelde druk uit op het oppervlak tot er een gelijkmatige laag achterblijft. Bij verwaarloosde lak is het nodig om meer druk en meerdere applicaties uit te voeren. Breng de wax aan over de gehele auto. Vermijd contact met rubber, vinyl, matte lak en ongelakte oppervlakken. Zodra de wax opgedroogd is, verwijder deze dan met een hoogwaardige microvezel doek, zoals de Meguiar’s Supreme Shine Microfiber. Een laatste keer na wrijven met een schone zijde van de doek voor maximale glans.

TIP: Dit product kan ook met een excentrische machine worden aangebracht, gebruik dan de rode cutting pad.

3-in-1 wax: duurzame bescherming!

De 3-in-1 wax beschermd de lak maandenlang tegen de elementen.

Deze nieuwe wax is verkrijgbaar via onze verkooppunten. 

PLAATS EEN REACTIE

JOUW REACTIES

  1. David says:

    Het product 3 in 1 , is dit voor op een nieuwe wagen ? Of rad3n jullie een ander product aan voor wax en bescherming ? Mvg david

    • Kees - Meguiar's says:

      Hallo David, dit product kan uitstekend als bescherming op een nieuwe auto. Ook na kort gebruik of zelfs bij aflevering door de dealer kunnen er al lichte swirls of andere lakdefecten ontstaan. Verder kunnen deze door dagelijks gebruik of tijdens het wassen ontstaan (kijk in dit blog hoe je zo ” krasvrij” mogelijk wast https://www.meguiars.nl/autowassen/). Als je de 3-in-1 wax bescherming wilt boosten of verlengen kun je overwegen om regelmatig Meguiar`s Hybrid Ceramic Wax te gebruiken bij een wasbeurt. Hiermee wordt het oppervlak extreem waterafstotend en vuilwerend, waardoor het oppervlak extra beschermd is: https://www.meguiars.nl/winkel/hybrid-ceramic-wax .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

u heeft mogelijk ook interesse in...