Supported by Meguiar’s Detail Center

GEPUBLICEERD: 17 May 2016

2 OPMERKINGEN

TERUG NAAR SHOWROOM

Regelmatig krijgen wij vragen of er een detail center is waar men een auto kan laten detailen met uitsluitend Meguiar’s producten. Het antwoord daarop is simpel, bij het Supported by Meguiar’s Detail Center in Baarn. Hier worden auto’s door getrainde professionals onder handen genomen en wordt er uitsluitend gewerkt met Meguiar’s producten om zo de beste resultaten te behalen.

Detail Center Baarn

De experts van het Supported by Meguiar’s Detail Center bekijken de lak en zullen u adviseren welke behandeling nodig is. De auto kan indien wenselijk zowel aan het exterieur als aan het interieur behandeld worden. Er worden diverse behandelingen voor zowel interieur als exterieur aangeboden. Uiteraard wordt het Meguiar’s 5-stappenplan gevolgd bij de behandeling van de lak en hierdoor bent u er ook zeker van dat de lak de juiste behandeling krijgt.  Bij het interieur wordt onderscheid gemaakt tussen een auto met lederen of stoffen bekleding. Ook kan bij het Detail Center een Meguiar’s M188 Lakverzegeling aanbrengen. Deze speciale coating bevat polymeren die een duurzame bescherming achterlaat die water letterlijk van het behandelde oppervlak aftilt, hitte en schadelijke Uv-straling afstoot en schade en de kans op krassen hierdoor verminderd met 25%. Daarnaast bieden zij diverse overige diensten aan zoals het reinigen van zomer- en wintervelgen, cabriokap reinigen en impregneren en lakdikte meting. Het Meguiar’s Detail Center in Baarn is het enige Supported by Meguiar’s erkende detailing center in Nederland en is gevestigd in het trainingscentrum in Baarn. Nieuwsgierig naar wat ze voor jou kunnen betekenen? Kijk dan snel naar hoe je met ze in contact kan komen via deze link. Daarnaast kan je meer informatie vinden m.b.t. eerder geleverd werk en voor en na fotos via deze link naar de webpagina van het detail center.  Op de Facebook pagina van Meguiar’s Holland delen wij ook regelmatig foto’s van de auto’s die onder handen genomen zijn.

 

PLAATS EEN REACTIE

JOUW REACTIES

 1. Arnold Klokman says:

  Hallo ik heb een nieuwe Opel Astra K Tourer gekocht. 3 sept kunnen we hem halen.

  Nu Is mijn vraag. Wat kost het als jullie deze nieuwe auto zouden poetsen en goed in de wax… Bescherming zetten?

  Het gaat om het Exterieur ik ben deels invalide aan rug en nek.
  Met de hand poetsen zorgt er voor dat ik een halve week in bed lig.
  Wat zou de prijs zijn.. Kleur Is granite grey.

  Tevens ik gebruik zelf Mekaar producten maar ik weet niet wat er op moet. En kleien Is me ook te zwaar.

  Ik zou graag eens leren poetsen maar met de workshops Is het voor mij moeilijk ik heb ook OPS beter bekend als de schilders ziekte.. Ik onthoud erg moeilijk en in zo.n groep wordt het voor mij warrig en slaan mijn hersens door de beschadiging OPS niet op.

  Mijn wens zou zijn zelf goed kunnen poetsen met een machine…. Dat zou mij pijn schelen.

  Alvadt Vr gr Arnold klokman

  • Marcel de Vries says:

   Hoi Arnold,
   Neem als jij wilt contact met mij op 0615113744

   Gr. Marcel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

u heeft mogelijk ook interesse in...