Nieuw: Ultimate Meguiar’s Dual Action Polisher Kit

GEPUBLICEERD: 01 June 2017

3 OPMERKINGEN

TERUG NAAR SHOWROOM

Nieuw: Meguiar`s Ultimate Meguiar’s Dual Action Polisher Kit! More Shine in less Time! Dit kan nu met de nieuwe Ultimate Meguiar’s Dual Action Polisher Kit. Deze kit is zo samengesteld zodat er 3 stappen mee uitgevoerd kunnen worden namelijk; Cutting/Polijsten, Polish/Voeden en Waxen!

In de Ultimate Meguiar’s Dual Action Polisher Kit zit:
•MT310 – Dual Action Polisher, sleutel voor backing plate, handvat en een extra set koolborstels
•1x DBP5 – Soft Buff DA Backing Plate
•1x DFC5 – Soft Buff Foam Cutting Disc
•1x DFP5 – Soft Buff Foam Polishing Disc
•1x DFF5 – Soft Buff Foam Finishing Disc
•1x G17216EU – Ultimate Compound
•1x G19216EU – Ultimate Polish
•1x G18216EU – Ultimate Wax
•1x X2020EU – Supreme Shine Microfiber, 3 pack
•OPBERGTAS

In de Ultimate Meguiar’s Dual Action Polisher Kit zit voor iedere stap die je uitvoert de bijbehorende pad geleverd:

Verder zitten in de kit 3 producten uit de Ultimate lijn;  Ultimate CompoundUltimate Polish en  Ultimate Wax. Hieronder een korte toelichting van deze producten.

Herstel kleur en helderheid op verwaarloosde en beschadigde lakoppervlakken op een veilige manier met Meguiar’s Ultimate Compound! Ultimate Coumpound is ontwikkeld om vervaagde en verweerde lakken te herstellen. Afhankelijk van de hardheid van de lak en de lakdefecten gebruik je de rode Soft Buff Foam Cutting Disc of de gele Soft Buff Foam Polishing Disc.

Tip: Met de Quik Clay Kit kun je na het wassen het oppervlak goed reinigen zodat al het vuil wat de structuur kan vullen verwijderd wordt.
Het kleien zorgt, naast het verwijderen van niet zichtbare vervuiling, er ook voor dat de waxlaag veel beter hecht en een langere bescherming biedt.

Het is altijd de moeite waard om na het polijsten Ultimate Polish aan te brengen. Een polish voedt de verf met essentiële oliën die bijdragen aan een ​​glanzende en duurzaam resultaat. Ultimate Polish breng je aan met de gele Soft Buff Foam Polishing Disc.

Om het behaalde resultaat te verzegelen moet er een waxlaag aangebracht worden. Breng de Ultimate Wax aan met de speciaal ontwikkelde finishing disc. Hierdoor kan de wax perfect en gelijkmatig worden aangebracht. Het uitpoetsen van de wax wordt hierdoor ook vereenvoudigd.

Tip: Na het waxen kun je ervoor kiezen om een topping bovenop de wax aan te brengen door Paint Protect te gebruiken! Hierdoor wordt het oppervlak extreem waterafstotend en vuilwerend, waardoor het oppervlak extra beschermd is.

Informeer bij je favoriete verkooppunt of zij deze mooie kit al voor je in huis hebben. Zoek hieronder je dichtstbijzijnde verkooppunt:

Je kunt de kit ook in onze webshop bestellen. Klik dan op de button hieronder:

PLAATS EEN REACTIE

JOUW REACTIES

 1. Mike Wolter says:

  Met dit pakket haal je een uitstekend resultaat en het werkt zeer goed en gemakkelijk.

 2. Erik van baest says:

  Waar mee kun je bescherme voor krassen op de lak van de auto .een wax voor krassen die de krassen kan verkommen

  • Kees - Meguiar's says:

   Beste mijnheer van baest,

   Bedankt voor uw vraag.
   We adviseren om uw lakwerk te beschermen met een van onze waxen. Ons advies is om het lakwerk zo`n 4-5 keer per jaar in de wax te zetten.
   Wij kunnen geen specifieke wax aanraden. De reden hiervoor is dat wij diverse soorten wax hebben in ons assortiment.
   Het type te gebruiken wax is afhankelijk van conditie van de lak en verwachtingen die je hebt qua bescherming van de wax.
   Hieronder staan twee suggesties:
   De Meguiar’s NXT Tech Wax 2.0 (Art. nr. G12718EU) synthetische wax geeft een waterafstotend effect en beschermt tegen oxidatie, corrosie, UV-stralen en het achteruitgaan van de lak.
   Meguiar’s Ultimate Wax (Art. nr. G18216EU) doet hetzelfde en geet bovendien geeft de langste bescherming met een versterkte reflectie, de synthetische polymeren zorgen voor een diepe spiegelglans
   Dus samengevat geeft de Ultimate Wax de langste bescherming. http://meguiars.nl/winkel/ultimate-wax
   Ook hebben wij een Wax op Carnauba basis in ons assortiment.

   Na het waxen kunt u ervoor kiezen om een topping bovenop de wax aan te brengen door Paint Protect te gebruiken: http://meguiars.nl/winkel/paint-protect-473ml. Hierdoor wordt het oppervlak extreem waterafstotend en vuilwerend, waardoor het oppervlak extra beschermd is

   Hieronder een suggestie voor te gebruiken producten voor het beschermen van het lakwerk:
   Beschermen:- Ultimate Liquid Wax – http://meguiars.nl/winkel/ultimate-wax en als topping Paint Protect http://meguiars.nl/winkel/paint-protect-473ml
   Beschermen:- Supreme Shine Microfiber – http://meguiars.nl/winkel/supreme-shine-microfiber-microvezel-doek of http://meguiars.nl/winkel/supreme-shine-microfiber-microvezel-3-pack

   Wassen
   Voor het voorkomen van krassen is het erg belangrijk dat u zo “krasvrij” mogelijk wast.
   Voor het wassen van uw auto kunt u een van onze shampoo`s gebruiken, deze zijn PH-neutraal en biologisch afbreekbaar. Hierdoor worden waxlagen of andere beschermingslagen niet aangetast. Een suggestie voor een te gebruiken shampoo is Ultimate Wash & Wax Tijdens het wassen met deze autoshampoo wordt het vuil van de auto verwijderd én blijft er daadwerkelijk een waxlaag achter – dankzij de carnauba én synthetische polymeren in de formule. Deze shampoo voegt dus extra bescherming toe aan de lak, tijdens het wassen!
   De lak wassen met een Wash Mitt en de Ultimate Wash & Wax Shampoo waarna deze gedroogd wordt met de Water Magnet of Supreme Drying Towel.
   Swirls ontstaan door stukjes vuil en stof die tijdens het wassen over de laklaag van de auto gewreven worden, de Grit Guard in de Meguiar`s emmer helpt dit voorkomen.  Er is ook een speciaal deksel verkrijgbaar voor de emmer.
   Wanneer u de auto gaat wassen, zorg er dan voor dat deze op een schaduwrijke plaats staat en niet in de volle zon. Spoel eerst het losse vuil van de auto af – met name aan de onderkant van de auto waar het vuil zich het meest ophoopt.

   Hieronder een suggestie voor te gebruiken producten bij het wassen van uw auto:
   Lak wassen:
   Ultimate Wash & Wax – http://meguiars.nl/winkel/ultimate-wash-wax
   Water Magnet – http://meguiars.nl/winkel/water-magnet-drying-towel of Supreme Drying Towel http://www.meguiars.nl/winkel/supreme-drying-towel
   Wash Mit – http://meguiars.nl/winkel/microfiber-wash-mitt
   Emmer+Grit Guard – http://www.meguiars.nl/winkel/grit-guard-bucket
   Emmer+Grit Guard+Deksel – http://www.meguiars.nl/winkel/grit-guard-met-bucket-lid-emmer-deksel

   We hopen dat bovenstaande u een beetje op weg helpt. Mochten we u verder nog van advies over producten kunnen voorzien kunt u altijd contact opnemen met ons.
   Wij staan tot uw beschikking per telefoon op het gratis nummer 0800 MEGUIAR (6348427). U kunt ons tevens een email sturen via klantenservice@meguiars.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

u heeft mogelijk ook interesse in...