Meguiar’s organiseert al geruime tijd workshops. Veel mensen hebben al tot volle tevredenheid aan een  Meguiar’s Workshop deelgenomen. Ook in 2017 organiseert Meguiar`s weer een aantal workshops!

Volg de Meguiar’s Workshop zodat u alle tips & tricks kent om uw auto in perfecte staat te krijgen én te houden! Onze workshop richt zich op het Meguiar’s  5-stappenplan, waarbij uiteraard ook het interieur en andere oppervlakken aan bod komen. Hierbij komen alle producten aan bod en zullen we de verschillen tussen alle gebruikte materialen in en op een auto bespreken.We gaan tijdens deze dag zowel  het handmatig als machinaal (dual action) detailen van auto’s bespreken.

workshop uitleg 5 stappenplan

Tijdens de workshop richten we ons op de consumenten producten en uiteraard zullen we deze demonstreren op een auto. Daarna heeft iedereen de mogelijkheid om de producten zelf uit te proberen. Bij de workshop zal ook de Dual Action Polisher  besproken worden en iedereen mag deze ook uitproberen. Het verschil tussen een Dual Action Polisher en een Rotary machine zal tevens getoond worden. Hierbij zal duidelijk worden dat een rotary machine enkel voor gevorderden is en dat onze Dual Action (excentrische) Polijstmachine veilig gebruikt kan worden en de lak niet kan beschadigen. Dit terwijl hier geweldige resultaten mee behaald worden

Tijdens deze dag wordt het volgende besproken:

  • 5-Stappen plan
  • Demonstratie op een auto
  • Mogelijkheid om zelf aan de auto te werken – indien er tijd overblijft

De workshop start in de middag om 14.00 uur en is om 17.00 uur afgelopen. De kosten voor de workshop bedragen €15.
Alleen en exclusief op deze dag krijgt u 10% korting op producten die u bij M-Tec koopt.

WORKSHOP DATA:

  • Er zijn momenteel nog geen workshopdata voor 2018 bekend.
    Deze hopen wij spoedig bekend te maken. Houdt hiervoor onze website en Facebookpagina in de gaten!

De Meguiar’s Workshops vinden plaats bij:
M-Tec, Oud Eemnesserweg 5H, 3741 MP Baarn