MEGUIAR’S HEEFT DE PAINT RESTORATION KIT VERNIEUWD. DE PAINT RESTORATION KIT HEEFT EEN VERANDERING ONDERGAAN EN BEVAT NU VOLWAARDIGE PRODUCTEN, IN PLAATS VAN DE KLEINE VERPAKKINGEN! DEZE KIT BEVAT ALLES OM DE LAK VAN DE AUTO, MOTOR OF ANDER VOER/VAARTUIG WEER ALS NIEUW TE KRIJGEN! PERFECTE KIT OOK OM VAN SWIRLS AF TE KOMEN!

Geef nieuw leven en glans aan doffe en verwaarloosde lakken! Geen zoektocht meer naar de juiste producten. In de Paint Restoration Kit zit alles om de lak van de auto, motor of ander voer of vaartuig weer als nieuw te krijgen, van shampoo en klei tot compound en wax! KIT BEVAT: 473ml Gold Class Shampoo, 473ml Quik Detailer & 80gr Clay, 450ml Ultimate Compound, 473ml Gold Class Carnauba Wax, 2 Foam Applicator Pads & 2 Microfiber doeken

G7116EU Gold Class Shampoo

De Gold Class Shampoo bevat een premium formule die de lak reinigt en verzorgt. De conditioners in deze shampoo zorgen ervoor dat het water eenvoudig van de lak afloopt. Dit versnelt de droogtijd van de auto en u ziet hierdoor al snel een prachtige glans.

Tip: Gebruik een emmer met Grit Guard en een Wash Mitt zodat je geen krassen tijdens het wassen kunt veroorzaken!

G1116EU Quick Clay Detailing System

Zelfs nadat de auto of motor gewassen is dan kan er nog vuil op en in je lakwerk aanwezig zijn. Om de lak te ontdoen van dit vuil heeft Meguiar’s Quik Clay ontwikkeld. Twijfel je of een behandeling met een klei en detailer wel nodig is? Ga maar eens met je vlakke hand over het lak oppervlak. Het vuil dat zich aan de lak heeft gehecht is voelbaar, het zijn kleine bobbeltjes. Maak het oppervlak vochtig met Quik Detailer en ga er overheen met de klei. Kneed je klei tot een pannenkoekje en vouw deze om je vingertoppen heen om te voorkomen dat je klei op de grond beland. Aanslag wordt opgenomen door de klei en het lak oppervlak voelt weer glad aan.

Droog het oppervlak af met de Meguiar’s Supreme Shine microvezeldoek. Herhaal dit proces, indien nodig, totdat het oppervlak zo glad als een spiegel aanvoelt.

G17216EU Ultimate Compound

Met Ultimate Compound verwijder je eenvoudig en veilig lakdefecten zoals Oxidatie – Krassen – Watervlekken – Vlekken. Meguiar’s exclusieve micro-abrasive technology werkt snel en is veilig voor alle laksoorten. Ultimate Compound is uitermate geschikt om met de hand te verwerken. Behandel steeds stukjes oppervlak van 50 bij 50cm en wrijf het oppervlak daarna direct schoon met een met de Supreme Shine Microfiber gebruik telkens een schone zijde van de doek.

G7116EU Gold Class Carnauba Wax

De formule van de Gold Class Wax bevat een speciale mix van carnauba én beschermende synthetische polymeren. Het is gemakkelijk aan te brengen en uit te wrijven zonder dat er poederachtig residu achterblijft. Na het aanbrengen en uitwrijven ziet u een prachtige diepe glans!

Tip: Vergeet niet je banden te beschermen en een onweerstaanbare diepe glans te geven. Dit kan bijvoorbeeld met de Endurance Tire Gel

De Paint Restoration Kit is verkrijgbaar via onze webshop of bij een van onze verkooppunten