Meguiar’s heeft de New Car Kit vernieuwd. De New Car Kit heeft een verandering ondergaan en bevat nu volwaardige producten, in plaats van de kleine verpakkingen! Deze kit bevat alles om de nieuwe auto in nieuwstaat te houden en in showstaat te krijgen!

Deze kit bevat alles om de nieuwe auto, motor of ander voertuig in de mooie staat te houden die hij in de showroom ook had. Was, droog en wax met deze speciaal geselecteerde producten. En behandel tot slot ook de banden, de auto zal er weer als nieuw uitzien!
KIT BEVAT: 473ml Ultimate Wash & Wax, 473ml Ultimate Liquid Wax, 473ml Endurance Tire Gel, Microfiber Wash Mitt, Microfiber Drying Towel, 1 Foam Applicator Pad & 1 Microfiber doek

Ultimate Wash & Wax

Ultimate Wash&Wax is onze meest complete shampoo met carnauba en synthetische polymeren en zorgt voor een diepe glans alsof de auto net in de wax is gezet. Tijdens het wassen van de auto wordt vuil verwijderd én blijft er daadwerkelijk een waxlaag achter. Deze shampoo voegt dus extra bescherming toe aan de lak, tijdens het wassen!

Ultimate Liquid Wax

De langste bescherming en de meeste reflectie krijg je met Ultimate Wax. De synthetische polymeren vormen een beschermende barrière en geven een ongelofelijk diepe spiegelglans. Daarnaast is de wax hydrofobisch, waardoor water simpelweg van de lak afglijdt. De wax kan zeer makkelijk aangebracht en uitgewreven worden. Voor het aanbrengen gebruik je de applicator pad en voor het uitwrijven de microvezeldoek, die beiden meegeleverd worden!

Endurance Tire Gel

Nog nooit heeft een autoband er zo lang goed uitgezien. Endurance Tire Gel heeft een unieke samenstelling die ervoor zorgt dat autobanden een mooie, diepe zwarte glans krijgen. Een glans die niet de gebruikelijke dagen, maar gewoon wekenlang blijft zitten!

Wash Mitt

Deze extra dikke Microfiber Wash Mitt verwijdert vuil en houdt dit goed vast dankzij de microvezelstructuur. Hierdoor krijgt de auto een wasbeurt met een minimale kans op swirls. Door de smalle opening en zachte binnenkant is de Wash Mitt fijn in het gebruik. Deze kan tevens in de wasmachine.

Water Magnet

Deze extra grote (76cm x 55cm) microfiber droogdoek absorbeert driemaal zoveel water dan de traditionele katoenen doeken en geeft een snel vlekvrij resultaat. Dankzij de Water Magnet zal de tijd die besteedt wordt aan het drogen van de auto aanzienlijk verkort worden. De Water Magnet kan tevens in de wasmachine.

Te koop in onze webshop of via onze verkooppunten!