Meguiar’s heeft twee snow foam cannon kit`s: Naast de Gold Class Snow Foam Kit is er ook een Ultimate Snow Foam Cannon Kit!

Ultimate Snow Foam Cannon Kit
Met Ultimate Snow Foam reinig je de auto zonder de waxbescherming aan te tasten! Speciaal ontwikkeld voor gecoate, gewaxte of gesealde oppervlakken. De Ultiate Snow Foam bevat een formulier die zich juist hecht aan gladden gewaxte oppervlakken. Dit in tegenstelling tot een reguliere shampoo of Snowfoam. Loopt de Ultimate Snow Foam dus snel van je lak dan is het tijd om een nieuwe waxlaag aan te brengen.  Het actieve schuim plakt aan de lak, weekt het vuil voorzichtig los, zodat met hoge drukspuit licht vervuilde auto’s volledig schoon worden. Bij hevig vervuilde auto’s is het de ideale voorwas maar ook de perfecte smering voor een veilige wasbeurt met een Wash Mitt. Op veler verzoek is dit product nu ook in een cannon kit verkrijgbaar!
Kit bevat: 946 ml Ultimate Snow Foam, Foamcannon, 1 koppelstuk Nilfisk Pro, 1 koppelstuk Bosch, 1 koppelstuk Karcher, PTFE Tape,
Mengfles 1 liter

Gold Class Snow Foam Kit

De meeste foam producten zijn vrij dure voorwas producten die ook nog gevolgd moeten worden door een gewone wasbeurt met een andere shampoo. Foamen met Meguiar’s is sneller en eenvoudiger en er is geen extra product nodig. Deze foamer, de schuimende Gold Class Shampoo en een kwalitatieve hogedrukreiniger vormen de ideale combinatie voor het aanbrengen van een reinigende foamlaag die wegdekvervuiling, contaminaties en andere vervuiling los maakt van het oppervlak en dit zonder de waxlaag te verwijderen. Aanbrengen, laten inwerken en met microvezel wash mitt de auto wassen. Daarna afspoelen en afdrogen.
Kit bevat: 473 ml Gold Class Shampoo, Foamcannon, 1 koppelstuk Nilfisk Pro, 1 koppelstuk Bosch, 1 koppelstuk Karcher, PTFE Tape,
Mengfles 1 liter

Beide foam cannon kit`s zijn verkrijgbaar in onze webshop of bij je dichtstbijzijnde verkooppunt