Een nieuwe toevoeging aan de Mirror Bright lijn is de Pasta variant van de Polishing Wax. Mirror Bright™ Polishing Wax bevat een milde cleaner en een polish waardoor op lakoppervlakken een maximale glans, kleurdiepte en spiegelglans naar boven gehaald wordt. Het bevat een mix van natuurlijke en synthetische ingrediënten waardoor het een uitstekende waxbescherming biedt die de glans van de lak verzegeld. Veilig voor alle glanzende lakken, zoals blanke lak, letallic lak en unilak. De Mirror Bright™ Polishing Paste Wax is uitsluitend verkrijgbaar via onze verkooppunten

De Mirror Bright lijn is apart gepositioneerd in ons programma en bevat een aantal unieke producten die waarde toevoegen aan ons assortiment.

Je kunt niet zozeer spreken bij onze producten van een lijn die significant beter is; ieder product heeft zijn eigen eigenschappen zoals bijvoorbeeld beschermingsduur bij de waxen.


Als je kijkt naar de wax dan is de unieke eigenschap van de Mirror Bright Polishing Wax  (ook verkrijgbaar als paste wax) dat deze cleaners bevat en dus het oppervlak corrigeren tijdens het aanbrengen van de wax. Ultimate Liquid Wax doet dit bijvoorbeeld niet, maar biedt wel de meest langdurige bescherming met een versterkte reflectie, de synthetische polymeren zorgen voor een diepe spiegelglans. Daarentegen wordt Gold Class Liquid Wax over het algemeen geroemd over zijn rijke en diepe glans
Eigenlijk is “probleem” dat de diepte van glans subjectief is, en iedere gebruiker ziet de glans weer anders. Uiteindelijk zal het bij de keuze tussen een type wax bepaald worden door persoonlijke voorkeuren. Welke bescherming wil je en hoeveel je wilt uitgeven.

Wat betreft de overige producten zijn de verschillen ook duidelijk aantoonbaar; De Mirror Bright Wheel Cleaner is bijvoorbeeld een PH neutrale velgenreiniger en geschikt voor alle typen velgen,

De Spray Detailer van Mirror Bright reinigt en zowel interieur als exterieur.

De Leather Lotion is echt een lotion en verwerkt weer anders dan de lederverzorgingsproducten die we reeds in ons assortiment hadden.

De shampoo van Mirror Bright is ook net weer wat anders qua eigenschappen dan de overige shampoo`s. De shampoo van de Gold Class Lijn bevat conditioners, die van de NXT lijn bevat waterontharders en de shampoo van de Ultimate lijn bevat een waxtoevoeging. We hebben ook een speciale Mirror Bricht Bucket, hierover lees je hier meer.

Kortom; We hebben een ruim assortiment en vindt je bij ons altijd het product wat voldoet aan jouw voorkeuren om jouw auto of motor in showstaat te houden!

You need to define some clickable areas for your image.

Ik hoop dat bovenstaande je een beetje op weg helpt. Mochten we je verder nog van advies over producten kunnen voorzien kun je altijd contact opnemen met ons.
Wij staan tot je beschikking per telefoon op het gratis nummer 0800 MEGUIAR (6348427). Je kunt ons tevens een email sturen via klantenservice@meguiars.com.