De Meguiar’s Essentials Kit bevat dé producten om de auto, motor of ander voertuig het hele jaar door schoon en beschermd door te laten komen. De Essentials Kit is daarnaast de ideale kit om auto, motor of ander voertuig te reinigen en te beschermen tijdens de koudere herfst en wintermaanden! Deze speciale kit bevat: Ultimate Wash&Wax Shampoo, Ultimate Fast Finish en Ultimate All Wheel Cleaner. In dit blog lees je wat je met deze producten kunt bereiken.

G17716EU Ultimate Wash&Wax Shampoo

Met Ultimate Wash&Wax Shampoo kan men de auto, motor of ander voertuig wassen en tegelijkertijd een dun waxlaagje aanbrengen. Tijdens het wassen met deze autoshampoo wordt het vuil van de auto verwijderd én blijft er daadwerkelijk een waxlaag achter – dankzij de carnauba én synthetische polymeren in de formule. Deze shampoo voegt dus extra bescherming toe aan de lak, tijdens het wassen!

Tip: Gebruik een emmer met Grit Guard! Swirls ontstaan door stukjes vuil en stof die tijdens het wassen over de laklaag van de auto gewreven worden, de Grit Guard in de Meguiar`s emmer helpt dit voorkomen.  Gebruik daarnaast een Wash Mitt; deze extra dikke Microfiber Wash Mitt verwijdert vuil en houdt dit goed vast dankzij de microvezelstructuur. Hierdoor krijgt de auto een wasbeurt met een minimale kans op swirls.

G18309EU Ultimate Fast Finish

Ultimate Fast Finish zorgt voor een duurzame bescherming die snel en eenvoudig aangebracht kan worden, zelfs bij lage temperaturen. Dit product is zeer makkelijk in gebruik, de unieke no-buff formule wordt opgesprayed en uitgewreven en zorgt ervoor dat de auto in minuten helemaal behandeld kan worden. Het resultaat is een polymeer glans, water beading effect en duurzame bescherming. Meguiar’s Ultimate Fast Finish is de makkelijkste manier om een auto te “waxen”!

G180124EU Ultimate All Wheel Cleaner

Meguiar’s® Ultimate All Wheel Cleaner is onze meest krachtige velgenreiniger en is veilig voor elk type velg! Deze geavanceerde formule reinigt wegdekvervuiling en lost hardnekkig vastzittende remstof op. De actief reinigende gel formule laat remstof paars kleuren en wegdekvervuiling wordt bruin van kleur. Aangezien deze formule geen zuur bevat en pH neutraal is kan deze velgenreiniger gebruikt worden op elk type velg en aftermarket remsysteem

Let op: Deze kit kan alleen bij een van onze verkooppunten gekocht worden. Klik op de afbeelding hieronder voor jouw dichtstbijzijnde verkooppunt:

Overige Meguiar`s Kits

Meguiar`s heeft ook nog andere kits. Leuk om te geven of te krijgen bijvoorbeeld tijdens de feestdagen. Klik op deze link om de kits te bekijken: https://www.meguiars.nl/winkel/consument/kits