Mirror Bright is de nieuwste lijn van Meguiar’s! Bekijk de video om te zien welke producten er in deze productlijn zitten. Lees onder de video welke unieke producteigenschappen Mirror Bright biedt!

De Mirror Bright producten:

Automobile Shampoo – Deze rijk schuimende autoshampoo is pH neutraal en zal de wax bescherming niet verwijderen. Het bevat Carnauba Milk waardoor de auto na een wasbeurt een glans heeft alsof deze net in de wax is gezet!

Polishing Wax – Deze wax heeft een Carnauba basis en bevat synthetische polymeren die de wax milde reinigende bestanddelen geven.  Deze combinatie zorgt – naast een langdurige bescherming – voor een hoogglans finish op de lak.

Detailing Spray – Geschikt voor interieur en exterieur! Deze non-scratch formule is veilig op alle laklagen en ideaal voor het verwijderen van vogelpoep, lichte vervuiling en stof.

Wheel Cleaner – Een pH gebalanceerde velgenreiniger. Deze reiniger is sterk, maar ook zacht genoeg om remstof te verwijderen van velgen zonder het wiel oppervlak te beschadigen. Perfect te gebruiken op chroom, (ongelakt) aluminium, gepolijste, gelakte oppervlakken etc.

Leather Lotion – Reinigt en verzorgt leer in 1 simpele stap. Bevat cocoa boter, jojoba olie en aloe conditioners om het leer te verzorgen. Na een behandeling is het leer schoon, soepel en heeft het een matte, natuurlijke finish. Daarnaast zorgen UV-beschermers dat leer beschermd is tegen schadelijke zonnestralen.

Naast deze 5 producten hebben we ook een handige Mirror Bright Bag. In deze tas, die de Mirror Bright look & feel heeft, zit een handig vak waarin accessoires opgeborgen kunnen worden. Onze  Air Refresher kan aan de binnenspiegel gehangen worden en heeft een frisse kersengeur. Tot slot hebben we de Mirror Bright Set, waarbij u de 5 producten koopt en de tas gratis krijgt.

Heeft u nog meer vragen over Mirror Bright? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Mirror Bright