Meguiar`s heeft begin 2017 de Meguiar’s Mirror Bright lijn geïntroduceerd! Je kunt dus nu ook je auto of motor in showstaat krijgen en houden met de producten van Mirror Bright!

De Mirror Bright lijn is apart gepositioneerd in ons programma en bevat een aantal unieke producten die waarde toevoegen aan ons assortiment. In dit blog leggen we de nadruk op de unieke eigenschappen van deze producten en de verschillen met de reeds bestaande productlijnen.

Als je kijkt naar de wax dan is de unieke eigenschap van de Mirror Bright Polishing Wax dat deze cleaners bevat en dus het oppervlak corrigeren tijdens het aanbrengen van de wax. Kortom: Clean your paint. Polish your paint. Protect your paint! Je lak herstellen en beschermen in een stap!

Ultimate Liquid Wax doet dit bijvoorbeeld niet, maar biedt wel de meest langdurige bescherming  met een versterkte reflectie, de synthetische polymeren zorgen voor een diepe spiegelglans. Daarentegen wordt Gold Class Liquid Wax over het algemeen geroemd over zijn rijke en diepe glans!


Eigenlijk is “probleem” dat de diepte van glans subjectief is, en iedere gebruiker ziet de glans weer anders. Uiteindelijk zal het bij de keuze tussen een type wax bepaald worden door persoonlijke voorkeuren. Welke bescherming wil je en hoeveel wil je aan een wax uitgeven.

Wat betreft de overige producten zijn de verschillen ook duidelijk aantoonbaar; De Mirror Bright Wheel Cleaner is bijvoorbeeld een PH neutrale velgenreiniger en geschikt voor alle typen velgen!

Het unieke aan de Spray Detailer van Mirror Bright is dat deze detailing spray als enige zowel interieur als exterieur reinigt. Is veilig te gebruiken op alle lakken zoals Metallic, matte lak en unilak. Perfect om verse vogelpoep en andere lichte vervuiling te verwijderen tussen de wasbeurten door.

De Leather Lotion is echt een lotion en verwerkt weer anders dan de lederverzorgingsproducten die we reeds in ons assortiment hadden. Mirror Bright™ Leather Lotion reinigt, voedt en beschermt leer in één simpele stap.

De shampoo van Mirror Bright is ook net weer wat anders qua eigenschappen dan de overige shampoo`s. Deze rijk schuimende autoshampoo is pH neutraal en zal de wax bescherming niet verwijderen. Het bevat Carnauba Milk waardoor de auto na een wasbeurt een glans heeft alsof deze net in de wax is gezet! De shampoo van de Gold Class Lijn bevat daarentegen weer conditioners, die van de NXT lijn bevat waterontharders en de shampoo van de Ultimate lijn bevat een waxtoevoeging.

Kortom; We hebben een ruim assortiment en je vindt bij ons altijd het product wat voldoet aan jouw voorkeuren om jouw auto of motor in showstaat te houden!

Klik op de producten in onderstaande afbeelding voor extra informatie:

You need to define some clickable areas for your image.