TIJDENS DE HERFST EN WINTERMAANDEN KAN LAKWERK VAN DE AUTO WEL WAT EXTRA BESCHERMING GEBRUIKEN. BESCHERM JE LAK EENVOUDIG EN SNEL MET ULTIMATE FAST FINISH!

Momenteel is er nog weinig van te merken maar de vochtige en koudere maanden komen er weer aan. Nee, niets om je druk over te maken want jouw auto, motor of ander voer- of vaartuig kan zonder moeite deze periode door met Ultimate Fast Finish. Het excuus ‘gebrek aan tijd om te waxen’ kun je niet meer gebruiken!  Ultimate Fast Finish is de nieuwste formule van Meguiar’s die maximale polymeerbescherming biedt met het gemak van een aerosolspray. Dit betekend heel eenvoudig aanbrengen van het product met daarbij een langdurige bescherming. Een normale wax droogt bijna niet bij temperaturen onder de 10 graden celcius en in de wintermaanden is het vaak ook erg vochtig buiten waardoor de wax niet opdroogt. Het aanbrengen van Ultimate Fast Finish kan bij lage temperaturen, zelfs wanneer het vriest! Zo kan je dus in de wintermaanden altijd je auto maximaal beschermen.

Spray een kleine hoeveelheid product rechtstreeks op de microvezeldoek (meegeleverd in elke set) en verspreid het product vervolgens over een deel van het voertuig. Het oppervlak dient schoon te zijn. Je kunt het oppervlak van te voren wassen met een van onze shampoo`s; bijvoorbeeld de Ultimate Wash&Wax Shampoo . Draai vervolgens de microvezeldoek om en gebruik de droge kant om het oppervlak droog te wrijven.Herhaal het proces en behandel op deze manier de gehele auto om deze maximaal te beschermen.

Ultimate Fast Finish geeft een zeer langdurige bescherming en de gehele auto, motor of ander voer- of vaartuig heb je in slechts enkele minuten beschermd tegen weersinvloeden. Naast een zeer glad eindresultaat en extreme waterafstotendheid, zorgt Ultimate Fast Finish ook voor een beading effect. Cool effect en beading maakt toekomstige wasbeurten sneller en gemakkelijker en helpt het te voorkomen dat vuil zich tijdens dagelijks gebruik aan de laklaag hecht. Ultimate Fast Finish heeft zo`n perfecte finish, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het wit uitslaan op kunststof delen.

Ultimate Fast Finish is uitsluitend verkrijgbaar via onze verkooppunten. Check via de button hieronder waar jouw dichtstbijzijnde Meguiar`s dealer zit.