Veilig en effectief verwijderen van lakdefecten en het aanbrengen van polish en wax kun je perfect doen met een Dual Action Polisher. Oxidatie verwijderen en krasjes en swirls aanpakken,  dit kan met een Dual Action Polisher op een snelle en veilige manier gedaan worden. Meguiar`s heeft twee Dual Action Machines in het assortiment het DA Power System en de MT310 Dual Action Polisher.

DA Power System
MT310

Hoe werkt een Dual Action Polisher?
Doordat de pad gelijktijdig een draaiende en oscillerende beweging maakt is de kans om door de lak heen te branden niet aanwezig dankzij deze ‘dual action’.  Je hebt zelf dus volledige controle over wat je doet.

DA Power System

Meguiar’s DA Power System zorgt ervoor dat dezelfde DA power techniek die in een professionele Dual Action Polisher zit voor jou beschikbaar is. Plaats het Dual Action Power System op een boormachine. Laat de boor het werk doen en bereik fantastische resultaten. Zo kun je bijvoorbeeld nu je auto in 15 minuten waxen.

DA Power System

Het Dual Action Power System kan aangebracht worden op iedere boormachine die 1200-3500 Rotaties Per Minuut (RPM) maakt.

Het Dual Action Power System wordt standaard geleverd met een polishing pad. Voor het aanbrengen van Compound en Wax kun je het DA Power System uitbreiden met een DA Power System Compound Pad pack of een DA Power System Waxing Pad pack.

MT310 Dual Action Polisher

Naast het DA Power System heeft Meguiar`s ook een Dual Action polijstmachine de MT310 Dual Action Polisher. Deze machine is ontworpen door professionals, voor professionals en nu verkrijgbaar voor iedereen! De MT310 is een lichtgewicht en perfect uitgebalanceerd.

De MT310 Dual Action Polisher is in 3 varianten verkrijgbaar; als losse machine, als MT310 Pad Kit of als MT310 Ultimate Kit.

Om tot waanzinnige resultaten te komen kun je de MT310 Dual Action Polisher gebruiken bij het uitvoeren van 3 belangrijke stappen als het gaat om lakonderhoud en bescherming. Dit zijn de stappen: Cutting/Polijsten, Polish/Voeden en Waxen.

Tip: Met de Quik Clay Kit kun je na het wassen het oppervlak goed reinigen zodat al het vuil wat de structuur kan vullen verwijderd wordt.
Het kleien zorgt, naast het verwijderen van niet zichtbare vervuiling, er ook voor dat de waxlaag veel beter hecht en een langere bescherming biedt.

Cutting/Polijsten:
Herstel kleur en helderheid op verwaarloosde en beschadigde lakoppervlakken op een veilige manier met Meguiar’s Ultimate Compound! Ultimate Coumpound is ontwikkeld om vervaagde en verweerde lakken te herstellen. Afhankelijk van de hardheid van de lak en de lakdefecten gebruik je de rode Soft Buff Foam Cutting Disc of de gele Soft Buff Foam Polishing Disc.

Polish/Voeden:
Het is altijd de moeite waard om na het polijsten Ultimate Polish aan te brengen. Een polish voedt de verf met essentiële oliën die bijdragen aan een ​​glanzende en duurzaam resultaat. Ultimate Polish breng je aan met de gele Soft Buff Foam Polishing Disc.

Waxen:
Om het behaalde resultaat te verzegelen moet er een waxlaag aangebracht worden. Breng de Ultimate Wax aan met de speciaal ontwikkelde finishing disc. Hierdoor kan de wax perfect en gelijkmatig worden aangebracht. Het uitpoetsen van de wax wordt hierdoor ook vereenvoudigd.

Nieuwsgierig geworden naar een van de Meguiar`s Dual Action Polishers? Informeer bij je Meguiar`s verkooppunt in de buurt. Zoek hieronder je dichtstbijzijnde verkooppunt:

Je kunt ook een van de Meguiar`s workshop`s bezoeken. Hier worden de Dual Action Polishers besproken en gedemonstreerd. Klik hier voor meer informatie over de Meguiar`s Workshop