Het ventilatiesysteem van je auto is de plek waar vieze geuren vaak blijven hangen en weer terug de auto ingeblazen worden. Deze vieze geuren kun je aanpakken met de Meguiar`s Air Refresher!

Tijdens de herfst en wintermaanden zul je het ventilatiesysteem en het aircosysteem vaker gebruiken. Vieze geuren nestelen zich vaak in het ventilatie- en airco-systeem en iedere keer als je gaat rijden ruik je het.  Dit haalt het plezier een beetje uit het rijden. Meguiar’s heeft gelukkig een passende oplossing voor de vervelende en vieze geur: Whole Car Air Refresher. Met dit product is het mogelijk om snel en gemakkelijk alle vervelende geurtjes uit de gehele auto te halen en een ‘als nieuw’ geur achter te laten.

Air Refresher doet zijn werk door de niet gewenste geuren te neutraliseren door middel van de Meguiar’s complete Odour Eliminating techniek. Dit werkt als volgt: de Air Refresher circuleert door het gehele ventilatie en airco -systeem en komt in alle moeilijk te bereiken plekken waar geuren zich ophouden. Precies op al die plekken waar je niet bij kunt komen! De geur van sigaretten, natte hond en sportspullen wordt aangepakt en opgelost. Na behandeling heeft het interieur weer een heerlijk frisse geur.

Meguiar’s Air Refresher is zeer gemakkelijk te gebruiken. Zorg eerst dat het interieur van de auto goed schoon is. Stofzuig en reinig tapijt en bekleding. Plaats het product in de auto, zet de ventilatie aan en het product werkt vanzelf. Vieze geuren worden ingekapseld en verdwijnen, in plaats van dat deze gemaskeerd worden. De geur die achter blijft is die van een nieuwe auto en de auto blijft wekenlang ‘als nieuw’ ruiken. ELIMINATE CAR ODOURS IN ONE SIMPLE AND EASY STEP!

TIP: Zet je ventilatiesysteem op de hercirculering stand! Anders verlaat de geur direct de auto naar buiten en gaan er werkzame stoffen van het product verloren!

Meguiar’s Air Refresher is te verkrijgen via ons dealernetwerk.
Kijk snel waar het dichtstbijzijnde verkooppunt is bij jou in de buurt!