Nieuw: Meguiar’s Mirror Bright Polishing Paste Wax

GEPUBLICEERD: 25 January 2018

1 OPMERKINGEN

TERUG NAAR SHOWROOM

Een nieuwe toevoeging aan de Mirror Bright lijn is de Pasta variant van de Polishing Wax. Mirror Bright™ Polishing Wax bevat een milde cleaner en een polish waardoor op lakoppervlakken een maximale glans, kleurdiepte en spiegelglans naar boven gehaald wordt. Het bevat een mix van natuurlijke en synthetische ingrediënten waardoor het een uitstekende waxbescherming biedt die de glans van de lak verzegeld. Veilig voor alle glanzende lakken, zoals blanke lak, letallic lak en unilak. De Mirror Bright™ Polishing Paste Wax is uitsluitend verkrijgbaar via onze verkooppunten

De Mirror Bright lijn is apart gepositioneerd in ons programma en bevat een aantal unieke producten die waarde toevoegen aan ons assortiment.

Je kunt niet zozeer spreken bij onze producten van een lijn die significant beter is; ieder product heeft zijn eigen eigenschappen zoals bijvoorbeeld beschermingsduur bij de waxen.


Als je kijkt naar de wax dan is de unieke eigenschap van de Mirror Bright Polishing Wax  (ook verkrijgbaar als paste wax) dat deze cleaners bevat en dus het oppervlak corrigeren tijdens het aanbrengen van de wax. Ultimate Liquid Wax doet dit bijvoorbeeld niet, maar biedt wel de meest langdurige bescherming met een versterkte reflectie, de synthetische polymeren zorgen voor een diepe spiegelglans. Daarentegen wordt Gold Class Liquid Wax over het algemeen geroemd over zijn rijke en diepe glans
Eigenlijk is “probleem” dat de diepte van glans subjectief is, en iedere gebruiker ziet de glans weer anders. Uiteindelijk zal het bij de keuze tussen een type wax bepaald worden door persoonlijke voorkeuren. Welke bescherming wil je en hoeveel je wilt uitgeven.

Wat betreft de overige producten zijn de verschillen ook duidelijk aantoonbaar; De Mirror Bright Wheel Cleaner is bijvoorbeeld een PH neutrale velgenreiniger en geschikt voor alle typen velgen,

De Spray Detailer van Mirror Bright reinigt en zowel interieur als exterieur.

De Leather Lotion is echt een lotion en verwerkt weer anders dan de lederverzorgingsproducten die we reeds in ons assortiment hadden.

De shampoo van Mirror Bright is ook net weer wat anders qua eigenschappen dan de overige shampoo`s. De shampoo van de Gold Class Lijn bevat conditioners, die van de NXT lijn bevat waterontharders en de shampoo van de Ultimate lijn bevat een waxtoevoeging. We hebben ook een speciale Mirror Bricht Bucket, hierover lees je hier meer.

Kortom; We hebben een ruim assortiment en vindt je bij ons altijd het product wat voldoet aan jouw voorkeuren om jouw auto of motor in showstaat te houden!

Mirror Bright!

The Mirror Bright Polish Company is in 1901 opgericht door Frank Meguiar Jr. met als doel de perfecte finish te creëren op meubels en op de destijds nieuw geïntroduceerde automobiel. De passie van destijds zet zich vandaag ook voort met een speciale lijn van producten die de finish van hedendaagse auto’s beschermen en accentueren, gestaafd door meer dan 110 jaar ervaring, onderzoek & ontwikkeling.
Tevredenheidsgarantie
Als een Mirror Bright product niet aan de verwachting voldoet, zullen wij de overeengekomen aankoopprijs vergoeden.

Mirror Bright!
MIRROR BRIGHT LEATHER LOTION - REINIG, VERZORG ÉN BESCHERM LEER MIRROR BRIGHT POLISHING WAX - HERSTEL DE GLANS VAN DE LAK MIRROR BRIGHT DETAILING SPRAY - DETAILING SPRAY VOOR EXTERIEUR EN INTERIEUR! MIRROR BRIGHT WHEEL CLEANER - GESCHIKT VOOR ALLE WIELEN MIRROR BRIGHT AUTOMOBILE SHAMPOO - GEFORMULEERD VOOR ALLE AUTOLAKKEN

MIRROR BRIGHT LEATHER LOTION - REINIG, VERZORG ÉN BESCHERM LEER

Mirror Bright™ Leather Lotion reinigt, voedt en beschermt leer in één simpele stap. Zachte reinigende bestanddelen verwijderen vuil dat zich in de loop van tijd heeft opgebouwd. Cocoa boter, jojoba olie en aloë conditioner en voedende bestanddelen laten een zachte en soepele look & feel achter. UV-bescherming voorkomt dat zonnestraling schade kan aanrichten en zorgt ervoor dat leer er goed uit blijft zien. Met Mirror Bright Leather Lotion maken we het makkelijk om voor de leren ‘huid’ van de auto te zorgen!

MIRROR BRIGHT POLISHING WAX - HERSTEL DE GLANS VAN DE LAK

Mirror Bright™ Polishing Wax bevat een milde polish waardoor op lakoppervlakken een maximale glans, kleurdiepte en spiegelglans naar boven gehaald wordt. Het bevat een mix van natuurlijke en synthetische ingrediënten waardoor het een uitstekende waxbescherming biedt die de glans van de lak verzegeld. Veilig voor alle glanzende lakken, zoals blanke lak, Metallic Lak en unilak zonder blanke lak.

MIRROR BRIGHT DETAILING SPRAY - DETAILING SPRAY VOOR EXTERIEUR EN INTERIEUR!

Mirror Bright™ Detailing Spray reinigt zowel het interieur als het exterieur van de auto op een milde manier. Onze niet-krassende formule is veilig te gebruiken op alle lakken zoals Metallic, matte lak en unilak. Perfect om verse vogelpoep en andere lichte vervuiling te verwijderen tussen de wasbeurten door.  Mirror Bright Detailing Spray is ideaal te gebruiken als interior detailer om zo interieurdelen zoals dashboard, LCD schermen etc. te reinigen zonder een kunstmatige glans achter te laten.

MIRROR BRIGHT WHEEL CLEANER - GESCHIKT VOOR ALLE WIELEN

Mirror Bright ™ Wheel Cleaner is een perfecte en veilige keuze voor het schoonmaken van alle soorten velgen. Een sterke en milde reiniging, dankzij het gebruik van een pH gebalanceerde formule en een speciaal ingrediënt dat remstof en ijzer restanten oplost. Perfect te gebruiken op chroom, (ongelakt) aluminium, gepolijste, gelakte oppervlakken etc. Ook te gebruiken op motoren.

MIRROR BRIGHT AUTOMOBILE SHAMPOO - GEFORMULEERD VOOR ALLE AUTOLAKKEN

Mirror Bright™ Automobile Shampoo is geschikt voor alle autolakken, gebruik makend van ervaring die is ontstaan door 110 jaar onderzoek & ontwikkeling. Onze rijke formule die carnauba melk bevat maakt het niet alleen mogelijk de auto te reinigen maar ook te waxen tijdens het wassen. Deze wash & wax shampoo wordt aanbevolen voor regelmatige wasbeurten en is het perfecte product in combinatie met Mirror Bright Polishing Wax om uw auto te laten glanzen.

Ik hoop dat bovenstaande je een beetje op weg helpt. Mochten we je verder nog van advies over producten kunnen voorzien kun je altijd contact opnemen met ons.
Wij staan tot je beschikking per telefoon op het gratis nummer 0800 MEGUIAR (6348427). Je kunt ons tevens een email sturen via klantenservice@meguiars.com.

PLAATS EEN REACTIE

JOUW REACTIES

  1. Jurrit heeren says:

    Lijkt me goed te werken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

u heeft mogelijk ook interesse in...