MIRROR BRIGHT, DE NIEUWSTE LIJN VAN MEGUIAR’S

GEPUBLICEERD: 19 January 2017

4 OPMERKINGEN

TERUG NAAR SHOWROOM

Mirror Bright – in elke generatie zijn er mensen met de kennis en kunde om dingen te maken met hun eigen handen. Wellicht een kunst die doorgegeven werd van vader op zoon of misschien een oude ziel die in moderne tijden leeft? Wat we wel weten is dat vakmanschap een comeback aan het maken is. Het is een soort nostalgie die nooit echt oud geworden is. Een nieuwe benadering met de kennis en waarden uit tradities. De kunst van een vakbekwame hand is tegenwoordig weer belangrijk en gewaardeerd.

The Mirror Bright Polish Company

The Mirror Bright Polish Company is in 1901 opgericht door Frank Meguiar Jr. Hij wilde de afwerking die zijn producten gaven aan houten meubels perfectioneren voor de nieuw geïntroduceerde automobiel. Die passie voor perfectie bestaat vandaag de dag, in het jaar 2017, nog steeds. Daarom zijn wij ook trots om in 2017 de Meguiar’s Mirror Bright lijn te introduceren. Een lijn met speciale producten die de auto beschermen en verzorgen. Ontwikkeld vanuit een passie die 1901 ontstond en geperfectioneerd met meer dan 110 jaar ervaring en research & development.

Voor deze speciale lijn hebben we gekeken naar onze erfenis en dit heeft geresulteerd in producten van nu met een respectvolle buiging naar de geschiedenis van Meguiar’s. De herkenbare flessen uit de lijn doen denken aan onze eerste glazen flessen product met een metalen schroefdop. De lijn heeft daardoor een strakke, maar vintage feeling!

Deze premium producten die vakmanschap uitstralen, bieden de autoliefhebber van nu een lijn met producten die voldoen aan ieder aspect van autoverzorging. De beginnende autopoetser heeft een perfecte basis om mee te beginnen, maar ook voor de gevorderde autopoetser biedt de Mirror Glaze lijn een aantal unieke eigenschappen. Voor het ontwikkelen van ieder product uit deze lijn zijn we met een schone lei begonnen – het zijn dus geen formules die vernieuwd zijn en in een andere verpakking zitten. Dit is the real deal, premium producten voor premium gebruikerservaring. Zullen we de Mirror Bright producten hieronder maar eens laten zien?

Mirror Bright producten

Automobile Shampoo – Deze rijk schuimende autoshampoo is pH neutraal en zal de wax bescherming niet verwijderen. Het bevat Carnauba Milk waardoor de auto na een wasbeurt een glans heeft alsof deze net in de wax is gezet!

Mirror Bright Autoshampoo-682x1024

Polishing Wax – Deze wax heeft een Carnauba basis en bevat synthetische polymeren die de wax milde reinigende bestanddelen geven.  Deze combinatie zorgt – naast een langdurige bescherming – voor een hoogglans finish op de lak.

Mirror Bright Polishing Wax-aanbrengen-682x1024

Detailing Spray – Geschikt voor interieur en exterieur! Deze non-scratch formule is veilig op alle laklagen en ideaal voor het verwijderen van vogelpoep, lichte vervuiling en stof.

7-mirrorbright-detailing-spray-aanbrengen-682x1024

 

3-mirrorbright-detailing-spray-682x1024

Wheel Cleaner – Een pH gebalanceerde velgenreiniger. Deze reiniger is sterk, maar ook zacht genoeg om remstof te verwijderen van velgen zonder het wiel oppervlak te beschadigen. Perfect te gebruiken op chroom, (ongelakt) aluminium, gepolijste, gelakte oppervlakken etc.

Mirror Bright -wheel-cleaner-aanbrengen-682x1024

Leather Lotion – Reinigt en verzorgt leer in 1 simpele stap. Bevat cocoa boter, jojoba olie en aloe conditioners om het leer te verzorgen. Na een behandeling is het leer schoon, soepel en heeft het een matte, natuurlijke finish. Daarnaast zorgen UV-beschermers dat leer beschermd is tegen schadelijke zonnestralen.

Mirror Bright -leather-lotion-aanbrengen-682x1024Naast deze nieuwe producten hebben we ook een Mirror Bright Bag, in de stijl van de lijn. De producten kunnen hierin gemakkelijk opgeborgen en meegenomen worden. Ook hebben we een Mirror Bright luchtverfrisser, die aan de binnenspiegel gehangen kan worden.

Volg deze link voor meer informatie over nieuwe productlijn- en om deze zélf in huis te halen!

4-mirrorbright-lijn-682x1024

 

 

 

 

 

 

PLAATS EEN REACTIE

JOUW REACTIES

 1. Albert van Lambalgen says:

  Ben erg benieuwd. De link werkt niet. Waar kan ik de nieuwe lijn bestellen?

  • Kees - Meguiar's says:

   Beste Albert,

   Bedankt dat je contact opneemt.
   De link werkt inmiddels maar je kunt de nieuwe mirror bright lijn bekijken via deze link: http://meguiars.nl/winkel/consumer/mirror-bright

   Mochten we je verder nog van advies over producten kunnen voorzien kun je altijd contact opnemen met ons.
   Wij staan tot je beschikking per telefoon op het gratis nummer 0800 MEGUIAR (6348427). Je kunt ons tevens een email sturen via klantenservice@meguiars.com.

   Met vriendelijke groet,
   Kees
   Team Meguiar`s Holland

 2. Frans van der Meeren says:

  Ik heb in 1990 een A-Ford volledig gerestaureerd. Als specialist in origineel schellakpolitoeren van historische toetsinstrumenten zocht ik naar de perfectie bij het spuiten van mijn Ford. Ik trof een uitgebreide set slijp en poetsmiddelen van Mequiars op een beurs.

  Na het spuiten heb ik mijn lakwerk met polijstpapier 2000 geslepen en met uw middelen tot hoogglans gepoetst. De slijpende delen is de dik vloeibare pasta loste door het poetsen op, wat overbleef was een ongelofelijke diepe glans.

  Ik heb nadien ook een vleugel zo gespoten en behandeld met verbluffend resultaat.

  Helaas zie ik deze middelen nu niet meer staan, de vraag is heeft u deze nog steeds?

  • Kees - Meguiar's says:

   Beste Frans,

   Bedankt voor je reactie. Het is ons niet helemaal duidelijk om welke set het gaat. Zou je met ons contact willen opnemen. Wij staan op werkdagen tot uw beschikking per telefoon op het gratis nummer 0800 MEGUIAR (6348427). U kunt ons tevens een email sturen via klantenservice@meguiars.com.

   Met vriendelijke groet,
   Kees
   Team Meguiar`s Holland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

u heeft mogelijk ook interesse in...