Meguiar’s Hybrid Ceramic – keramische bescherming, extreme waterbeading

Met de Meguiar’s Hybrid Ceramic producten is het nog makkelijker een keramische bescherming
aan te brengen!

Met de lancering van Hybrid Ceramic Wax (spray) lanceerde Meguiar’s vorig jaar een game changer in het aanbrengen van een SiO2 bescherming! Deze wax, die aangebracht moet worden op een natte auto, motor of ander voertuig en bescherming en waterbeading achterlaat, werd zeer enthousiast ontvangen. We hebben diverse blogs geschreven o.a.  over hoe je het aanbrengt en over de wetenschap achter het product, wat resulteerde in een deel 1 en een deel 2. Een voertuig voorzien van een waxlaag was nog nooit zo eenvoudig, in 5 tot 10 minuten breng je Hybrid Ceramic Wax aan. En de bescherming gaat zeker 3 maanden mee, mits deze goed onderhouden wordt. Dat is dus 3 maanden genieten van extreme waterbeading! Inmiddels zat de R&D afdeling in Amerika niet stil en dit jaar kwamen er 3 producten bij die de Hybrid Ceramic Lijn aanvullen.

💛 Hybrid Ceramic Liquid Wax

De formule van deze vloeibare wax zorgt voor een gladde, beschermende barrière met extreme water beading die de lak verzegeld tegen omgevingsinvloeden. Hierdoor blijft de lak langer schoon en kan vuil zich minder makkelijk hechten. Deze wax is ook aan te brengen op chrome en kunststof delen. Hybrid Ceramic Liquid Wax breng je net zo eenvoudig aan als iedere andere wax en geeft de meest langdurige bescherming van alle Meguiar’s waxen. Hybrid Ceramic Liquid Wax beschermt 6+ maanden bij regelmatig onderhoud en het duurt ongeveer 25-30 minuten om een auto volledig te waxen. Meer informatie hierover vind je hier.

💚 Hybrid Ceramic Detailer

Deze unieke detailer maakt het mogelijk lichte vervuiling of vingerafdrukken te verwijderen én een SiO2 bescherming achter te laten! Een detailer gebruik je tussen de was- en waxbeurten door om lichte vervuiling te verwijderen en de Hybrid Ceramic detailer heeft dé eigenschap die we tot nu toe nog niet zagen in een detailer, namelijk het toevoegen van een bescherming! Met dit product verleng je de bescherming van waxen, coatings en sealants en zorg je ervoor dat je auto, motor of ander voertuig er altijd perfect uit blijft zien. De bescherming die Hybrid Ceramic Detailer geeft is wekenlang en in 25-30 minuten heb je de gehele auto onder handen genomen en kun je genieten van extreme waterbeading! Meer info over dit product vind je via deze link.

💙Hybrid Ceramic Synthetic Clay Kit

Als je bekend bent met klei dan weet je dat dit al de vervuiling die op het lakoppervlak vastzit verwijderd en dus ook de waxlaag. Met de speciale synthetische klei-applicator uit de Hybrid Ceramic Synthetic Clay Kit is het mogelijk de vastzittende vervuiling van het oppervlak te verwijderen én een SiO2 bescherming achter te laten! Dit komt omdat de clay pad uit deze kit in combinatie met Hybrid Ceramic Detailer gebruikt wordt waardoor er wekenlange bescherming achterblijft. Na 2-3 weken hoef je pas weer opnieuw bescherming aan te brengen door middel van een traditionele wax of Hybrid Ceramic Liquid Wax! Meer lezen over deze unieke kit? Klik snel hier.

Wanneer gebruik je welk product?

Hybrid Ceramic Wax (Spray) – in zeer korte tijd bescherming aanbrengen tijdens een wasbeurt of een aanwezige (ceramic) waxlaag een boost geven.

Hybrid Ceramic Liquid Wax – duurzame keramische bescherming aanbrengen.

Hybrid Ceramic Detailer – lichte vervuiling verwijderen tussen wasbeurten door en keramische bescherming versterken/verlengen.

Hybrid Ceramic Synthetic Clay Kit – vastzittende oppervlakte vervuiling verwijderen en tegelijkertijd een keramische bescherming aanbrengen.

Meguiar’s Hybrid Ceramic producen zijn te koop bij ons uitgebreide dealernetwerk en via de webshop.
Klik op de afbeelding en kijk snel waar het dichtstbijzijnde verkooppunt is:

 

Meer informatie over onze producten? Klik op de afbeelding: