Concours D’Elegance Het Loo 2017

Meguiar’s is dit jaar weer aanwezig op Concours d ’Élégance op Paleis Het Loo. Dit jaar vindt de dertiende editie van dit bijzondere evenement plaats, op 1 en 2 juli. Net als voorgaande jaren beloofd het weer een spektakel te worden. In 2010 organiseerde Meguiar’s voor het eerst een Concours en ook dit jaar gaan wij dit weer doen. Hiervoor willen wij u uitnodigen!

Het Meguiar’s Concours d’Élégance vertegenwoordigt een breed scala aan auto’s die allen benoemd zijn tot de beste in hun klasse. Het Meguiar’s Concours d’Élégance zal een centrale opstelling krijgen bij het evenement bij Paleis Het Loo. Op de laatste dag zal een onafhankelijke jury de moeilijke taak op zich nemen om een winnaar te benoemen.

Wilt u deelnemen aan het Meguiar’s Concours d’Élégance?

Dat is nu mogelijk! U kunt zich nu bij ons aanmelden met uw auto. Vul het formulier op deze pagina in en voeg een aantal foto’s van uw auto (totaal max 5MB) toe en vul de velden in.

Wij rekenen er uiteraard op dat uw auto in perfecte conditie is, zowel interieur als exterieur. Naast uw aanwezigheid zal uw auto gedurende de twee dagen op het Concours te bewonderen zijn.

Wat kunt u van Meguiar’s verwachten?

Als uw auto geselecteerd wordt ontvangt u van ons bericht en sturen wij u meer informatie omtrent uw deelname aan het Meguiar’s Concours d’Élégance. Wij berichten u dan over de verdere gang van zaken tijdens dit mooie weekend.
 

Deelname Concours Het Loo 1 &2 juli 2017

  • Let op: max 5MB