Carwrap onderhouden met Meguiar’s Carwrap Care Kit!

GEPUBLICEERD: 26 January 2017

7 OPMERKINGEN

TERUG NAAR SHOWROOM

Een carwrap is vanaf nu makkelijk te onderhouden met de producten uit de speciale Carwrap Kit van Meguiar’s.
Regelmatig krijgen wij vragen of en hoe men een carwrap mooi kan houden met Meguiar’s producten. Want, Meguiar’s dat is toch eigenlijk meer voor glans? Gelukkig zijn een aantal van onze producten zeer geschikt om een car wrap mooi te houden zonder glans te creeeren. Samen met onze collega’s van 3M zijn de producten getest, goed bevonden en samengebracht in 1 kit.

Producten in de Carwrap Care Kit:

Ultimate Wash & Wax shampoo – 473 ml
Reinig de carwrap door deze regelmatig te wassen met Ultimate Wash & Wax – de meest complete shampoo van Meguiar’s. Deze shampoo zorgt ervoor dat er tijdens een wasbeurt vuil verwijderd wordt én er daadwerkelijk een lichte waxlaag achter blijft. Deze shampoo voegt dus bescherming toe aan de car wrap, tijdens het wassen!

G177 Ultimate Wash & Wax

Paint Protect – 473 ml
Bescherm de carwrap langdurig met Paint Protect. Na een behandeling met dit product zal rijvuil zich minder snel hechten aan de wrapfilm. De formule is puur synthetisch en bevat Hydrofobic Polymer Technology.
Template 400x489

Foam Applicator Pad
Ultra zachte pad met een dichte vezelstructuur voor het aanbrengen van Paint Protect. De Foam Applicator pad is machine wasbaar.
Paint Protect op Foam Applicater pad

Ultimate Wash & Wax Anywhere – 768 ml
 Onderhoud de carwrap met Ultimate Wash & Wax Anywhere. Een ca rwrap heeft extra aandacht nodig, dus houd deze tussen de wasbeurten goed bij en verwijder lichte vervuiling bijtijds voor het kans krijgt zich te hechten aan de car wrap.  Laat geen kalkvlekken achter en verwijdert vuil zonder te krassen. Daarnaast zorgen unieke polymeren voor een beschermende laag. Wash & Wax Anywhere, wassen en waxen in 1 stap, zonder dat er water nodig is!

g3626_ Ultimate Wash & Wax anywhere

Met deze 4 producten is de carwrap dus heel makkelijk te reingen, te beschermen en te onderhouden! Daarnaast is deze kit zeer voordelig geprijsd! Kijk dus snel in onze webshop!

Kijk ook in onze speciale Car wrap flyer voor het onderhoudsadvies van een car wrap.
Carwrap kit 400x489

 

 

 

PLAATS EEN REACTIE

JOUW REACTIES

 1. Castano says:

  Bedankt voor uw uitleg, maar is dat ook te gebruiken voor een matzwarte auto.

  • Kees - Meguiar's says:

   Hallo Castano,
   Dit stappenplan is ook te gebruiken op een matzwarte auto. Paint Protect maakt het oppervlak weliswaar wat donkerder maar genereert geen glans. Met Paint Protect op een matzwarte lak heb je dus wel bescherming zonder glans te creëren op het oppervlak.

   Ik hoop dat bovenstaande je een beetje op weg helpt. Mochten we je verder nog van advies over producten kunnen voorzien kun je altijd contact opnemen met ons.
   Wij staan tot je beschikking per telefoon op het gratis nummer 0800 MEGUIAR (6348427). Je kunt ons tevens een email sturen via klantenservice@meguiars.com.

   Met vriendelijke groet,
   Team Meguiar`s Holland

 2. Michael Jansen says:

  Het is echt topspul, heb zelf geen beter product kunnen vinden.
  Vaker producten gebruikt van Meguiars maar was echt stomverbaasd hoegoed Paint Protect werkt. Mijn auto is Satin black en ziet uit als nieuw. Wrap is twee jaar oud, probeer 2x per jaar paint protect te gebruiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

u heeft mogelijk ook interesse in...