Meguiar’s zoekt: Commercieel Binnendienst Medewerker

GEPUBLICEERD: 19 December 2017

0 OPMERKINGEN

TERUG NAAR SHOWROOM

Meguiar’s Holland B.V. is op zoek naar een fulltime Commercieel Binnendienst Medewerker!

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van binnenkomende orders per mail, per telefoon en vanuit de webshop. Je zorgt ervoor dat vragen en bestellingen van klanten correct worden behandeld. Dankzij je uitstekende servicegerichtheid zorg je ervoor dat klanten graag contact met jou hebben. Maar er is nog meer! Naast je taken als Commercieel Binnendienst Medewerker rekenen wij er op dat je een stukje webcare voor je rekening neemt en af en toe bijspringt op een event in het weekend. Ook het bijhouden van de webshop en website hoort bij je taken.

Taken en verantwoordelijkheden:
–      Verwerken en opvolgen van binnenkomende orders
–      Geven van input aan de Sales Managers
–      Opmaken van orderbevestigingen en proforma facturen
–      Opvolgen van verzoeken van klanten en Sales Managers
–     Logistiek proces monitoren (logistieke spil)
–      Klachtenafhandeling en claims
–      Webshop en website bijhouden
–      Webcare

Hoe kan je dag er uit zien?
Nadat je het kantoor in Delft binnen bent gestapt en een koffie hebt gepakt is het eerste wat je doet de klantenservice mailbox openen. Die staat vol met orders, verzoeken en aanvragen. Je filtert er uit wat hoge prio heeft en gaat daarmee aan de slag. Orders worden ingevoerd en je hebt nog wat communicatie met het magazijn in de UK over voorraad en beschikbaarheid van producten. Nadat de orders in het systeem staan handel je de uitstaande verzoeken in de mailbox af. Er belt iemand met een vraag over een product en je voorziet die persoon van advies. Tijd voor wat webcare op Facebook, Instagram en andere sociale media. Even bijpraten over de evenementen en marketing acties. Daarna door met facturatie. De website krijgt je aandacht, want er zijn nieuwe producten binnen dus aanvullen in de webshop en de showroom aanpassen. Je checkt social media en je mailbox nog een keer. Ook werk je salesoverzichten bij, en als het nodig is handel je klachten en claims af.

Wij vragen:
–      Minimaal een afgeronde MBO opleiding in een commerciële richting
–      Ervaring met MS Office en een orderverwerkingsprogramma
–      No-nonsense instelling, resultaatgericht, eerlijk en open
–      Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Je herkent jezelf in onderstaande:
–      Je bent een beetje tot flink autogek
–      Je bent een sociale collega, die enthousiast is en doelgericht ingesteld is
–      Je kunt zelfstandig en gestructureerd werken
–      Je bent een probleemoplosser
–      Je vindt het leuk ook af en toe een event in het weekend mee te draaien

Wij bieden:
–      Een goed salaris
–      Reiskostenvergoeding en pensioenregeling
–      Een uitdagende fulltime functie op basis van 40 uur
–      Een boeiende baan in een boeiende branche
–      Goede werksfeer en een team met leuke collega’s

Interesse?
Ben je enthousiast en spreekt de functie je aan? Stuur ons dan een motivatiebrief waar wij ook enthousiast van worden, graag samen met je c.v. Dit kun je sturen naar mevr. C. de Waard via cdewaard@meguiars.com Ontvangen we geen brief met motivatie? Dan moeten we je teleurstellen, je komt niet in aanmerking…

 

Over Meguiar’s:
Meguiar’s® Inc. is de wereldleider in oppervlakteverzorging en biedt een brede range aan producten, gereedschappen en accessoires aan, voor autoliefhebbers en professionals. Van autoshampoos en wax, tot aan poetsmachines en poetsdoeken, Meguiar’s biedt alles om autolak te verzorgen. ‘Reflect your passion’ zeggen we bij Meguiar’s en dit is niet zo maar een zin die slaat op de glans/reflectie die met onze producten behaald kan worden op autolak. Passie voor auto’s zit in het DNA van Meguiar’s en wordt gereflecteerd in een sterk merk met sterke producten waarmee een optimaal resultaat behaald kan worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

u heeft mogelijk ook interesse in...